default-image

Και επίσημη ανακοίνωση της δεύτερης δόσης της Επισιτιστικής

Κρήτη
Και επίσημη ανακοίνωση της δεύτερης δόσης της Επισιτιστικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του neakriti.gr για την δεύτερη δόση της επισιτιστικής βοήθειας για τρίτεκνους και πολύτεκνους , ηΠεριφέρεια Κρήτης ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινάει  η δεύτερη διανομή προϊόντων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ).

Η αποστολή προϊόντων στις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Κρήτης, θα γίνει την Δευτέρα 18 Απριλίου και την Τρίτη 19 Απριλίου, προκειμένου να τα διαθέσουν στους φορείς που συμμετέχουν στην Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης.

Ωφελούμενοι του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής είναι οι τελικοί δικαιούχοι που έχουν υποβάλει αίτηση μέσω ΗΔΙΚΑ, και θα ενημερωθούν για την ημερομηνία διανομής των προϊόντων από τους φορείς - εταίρους που θα τα παραλάβουν.

Οι ωφελούμενοι δικαιούχοι του Προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα από τα σημεία διανομής των φορέων που έχουν οριστεί και θα ειδοποιηθούν από τους δήμους και τους φορείς εταίρους με ατομικό μήνυμα ή τηλεφώνημα για την παραλαβή των προϊόντων.

Τα προϊόντα που πρόκειται να διανεμηθούν στη 2η κατανομή είναι:

Φασόλια, φακές, ζάχαρη, μακαρόνια, πελτές, γάλα εβαπορέ κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στον εταίρο που έχουν ορίσει μέσω της αίτησης για την παραλαβή των προϊόντων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News