default-image

Επιβεβαίωση με ρήξη...

Περίεργα
Επιβεβαίωση με ρήξη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ΣΥΡΙΖΑ του Λασιθίου, αφού προφανώς έλυσαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, είπαν να ασχοληθούν και με τις δηλώσεις που γίνονται στη δημόσια σφαίρα. Έτσι καταπιάστηκαν με τον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Γιάννη Βαρδακαστάνη.

Η κομματική οργάνωση τον εγκαλεί, γιατί, όπως υποστηρίζει με δηλώσεις του σε τοπική εφημερίδα, φέρεται να διαμαρτύρεται επειδή η κυβέρνηση επιφορτίζει το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας με ανάπηρους πρόσφυγες και τις οικογένειές τους!

Η στήλη δε θα μπει στην ουσία της αντιπαράθεσης, αν και ήδη ο κ. Βαρδακαστάνης έχει παρουσιάσει πλήθος ανακοινώσεων και δηλώσεων της Ομοσπονδίας, σύμφωνα με τις οποίες καλεί την κυβέρνηση να στηρίξει τους πρόσφυγες που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Αυτό που αβίαστα προκύπτει και από αυτή την περίπτωση είναι το γεγονός ότι διαρκώς βρίσκουμε αφορμές χωρίς ουσία, οι οποίες μάλιστα κάποιες φορές δεν ανταποκρίνονται και σε πραγματικά γεγονότα, αλλά δημιουργούνται από παρερμηνείες, για να επιβεβαιώσουμε το ρόλο της ύπαρξής μας σε όλα τα επίπεδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News