default-image

Έκλεβαν... τα πάντα

Κρήτη
Έκλεβαν... τα πάντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο 27χρονοι Ρομά κατηγορούμενοι για κλοπή, συνελήφθησαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, σε περιοχή του Μύρτου Ιεράπετρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας και της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου.

Το μεσημέρι Σαββάτου άγνωστοι δράστες με τη χρήση Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, αφαίρεσαν από οικία ιδιοκτησίας 57χρονου κάτοικου Μύρτου διάφορα είδη - κουφώματα αλουμινίου παραθύρων, και  μπαταρία δίκυκλης μοτοσυκλέτας -, έγιναν όμως αντιληπτοί από  περιοίκους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση του Τμήματος Aσφαλείας Ιεράπετρας καθώς και την κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι, δράστες της εν λόγω κλοπής είναι οι δύο 27χρονοι και ένας 30χρονος Ρομά.

Άμεσα εντοπίστηκαν περιφερόμενοι και συνελήφθησαν το απόγευμα του Σσαββάτου, σε περιοχή της ευρύτερης Ιεράπετρας οι δύο 27χρονοι.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News