default-image

Η Περιφέρεια δίνει το σύνθημα για το "Let’s Do It Greece 2016"

Η Περιφέρεια δίνει το σύνθημα για το "Let’s Do It Greece 2016"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Περιφέρεια Κρήτης, για μία ακόμη χρονιά, συμμετέχει στην Πανελλαδική Εθελοντική Εκστρατεία "Let's Do It 2016", που φέτος αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε όλη τη χώρα. Παράλληλα απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλες τους εθελοντικούς φορείς, σε συλλόγους, δήμους, σχολεία και μεμονωμένους πολίτες να στηρίξουν αυτή τη μεγάλη και πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα εθελοντική προσπάθεια, ώστε η Περιφέρεια Κρήτης να στείλει δυνατά και πάλι το μήνυμα του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της περιβαλλοντικής ευαισθησίας.

«Η Περιφέρεια Κρήτης δίνει και φέτος το σύνθημα του εθελοντισμού, της συνεργασίας, του "Let's Do It", της ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης όλων μας για ένα καλύτερο, καθαρότερο και πιο πράσινο αύριο, ιδίως για τα παιδιά μας». Αυτό επισημαίνει ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με αφορμή τη φετινή διοργάνωση "Let's Do It Greece 2016".

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που καταρτίζεται η κοινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 και ήδη προετοιμάζονται δράσεις καθαρισμού και εξωραϊσμού σε διάφορα σημεία των Περιφερειακών Ενοτήτων της Κρήτης με στόχο τη μετάδοση του υγιούς εθελοντισμού, την ευαισθητοποίηση των πολιτών και τη συνεργασία μεταξύ Συλλόγων και φορέων για περαιτέρω ανάλογες ενέργειες.

Καλούνται οι φορείς, οι εθελοντικές οργανώσεις και οι ομάδες πολιτών να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέσω της ιστοσελίδας http://www.letsdoitgreece.org  προκειμένου να επικοινωνήσουν με την οργανωτική ομάδα εθελοντών του Let's do it Greece. Όλες οι δράσεις θα παρουσιαστούν σε ψηφιακούς χάρτες προς ενημέρωση των πολιτών, καθώς και στις κατά τόπους Αρχές για τη διευκόλυνση των εθελοντών.  

Λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη δράση, οι οργανωτές έχουν ξεκινήσει την ανάρτηση των δράσεων ανά περιοχή. Το σχετικό link.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τις συμμετοχές και αν κάποιος φορέας επιθυμεί να δηλώσει τη δράση του μπορεί να το κάνει μέσα από το παρακάτω link.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News