default-image

Συλλήψεις για ζωοκλοπή και κατοχή όπλων

Κρήτη
Συλλήψεις για ζωοκλοπή και κατοχή όπλων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη το Σάββατο με την κατηγορία της ζωοκλοπής ένας 38χρονος ημεδαπός, η οποία διαπράχθηκε σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου την 4-5/4/2016. Επίσης στα χέρια της αστυνομίας, την ίδια ημέρα "έπεσε" και μία γυναίκα 37 ετών ημεδαπή, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια και μαχαίρι.

Ειδικότερα, την 04/05.04.2016 σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου άγνωστοι δράστες, αφού παραβίασαν την είσοδο ποιμνιοστασίου ιδιοκτησίας 65χρονου ημεδαπού, αφαίρεσαν συνολικά ογδόντα αρνιά συνολικής χρηματικής αξίας 8.000 ευρώ.

Η ζωοκλοπή εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου ημεδαπού για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ζωοκλοπής

Σύλληψη 37χρονης

Επιπλέον, συνελήφθη ο 38χρονος και ακόμη 37χρονη ημεδαπή για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Κατόπιν αστυνομικής έρευνας και προανάκρισης αλλά και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, το Σάββατο 9 Απριλίου, το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του 38χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν 22 αρνιά τα οποία αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα ως μέρος των αφαιρεθέντων ζώων.

Επιπλέον, στο χώρο του ποιμνιοστασίου εντοπίστηκε και συνελήφθη η 37χρονη, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 38χρονου, το οποίο οδηγούσε και στο ποιμνιοστάσιο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια και μαχαίρι.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη το Σάββατο, 9 Απριλίου, μεταμεσονύκτιες ώρες σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος ο 38χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ζωοκλοπής και περί όπλων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News