default-image

ΟΦΗ - Τριγλία Ραφήνας (1-0 ΤΕΛΙΚΟ)

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ - Τριγλία Ραφήνας (1-0 ΤΕΛΙΚΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mεγάλο παιχνίδι σήμερα στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" με τον ΟΦΗ στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της Γ' Εθνική να φιλοξενεί την Τριγλία Ραφήνας.

Παρακολουθείστε από το portal www.neakriti.gr την μετάδοση του αγώνα ΟΦΗ - Τριγλία Ραφήνας από την ΚΡΗΤΗ TV και την εξέλιξη του αγώνα.

Η εξέλιξη του αγώνα

10' Χαμένο πέναλτι για τον ΟΦΗ! Η παράβαση δόθηκε σωστά από τον διαιτητή κ. Γιαννουλάκη για χέρι του Μανδύλη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Χαντί αλλά ο τερματοφύλακας της Τριγλίας, Λέτσο, έπεσε σωστά στην δεξιά του γωνία και έστειλε κόρνερ τη μπάλα.

26' Μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία με Πόποβιτς και Καλέ και διπλό "στοπ" από τον τερματοφύλακα της Τριγλίας.

32' Ευκαιρία για την Τριγλία με το γυριστό του Παπαδόπουλου να αποκρούεται από τον Δερμιτζάκη ενώ στη συνέχεια ο Καρδάρης που ήταν μόνος με το τέρμα υποδείχθηκε σωστά σε θέση οφσάιντ.

44' Εκτέλεση φάουλ του Χαντί, η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την αντίπαλη εστία.

Έναρξη β' ημιχρόνου

51' Μπήκε με αποφασιστικότητα στην περιοχή της Τριγλίας ο Περογαμβράκης και υπό πίεση σούταρε, με τη μπάλα όμως να μην βρίσκει στόχο.

59' Γυριστό σουτ του Χαντί, η μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

61' Διπλή αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Σαχινίδης στη θέση του Πόποβιτς και ο Φαμπίνιο στην θέση του Φραγκουλάκη.

63' Αλλαγή και για την Τριγλία, με τον Κότσι να παίρνει την θέση του Σιάννη.

66' Κόρνερ του Χαντί, κεφαλιά του Σαχινίδη, η μπάλα άουτ.

67' Ο Περογαμβράκης έκανε ένα πλασαριστό σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνά σύρριζα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

70' Ο Κοιλιάρας πήρε τη θέση του Πίτσου, με τον ΟΦΗ να ολοκληρώνει τις αλλαγές του.

78' Ο Περογαμβράκης κάνει την κοντινή προβολή αλλά η μπάλα πάει ψηλά άουτ.

86' Νέα χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Χαντί.

88' Τεράστια φάση, με την κάθετη του Κοιλιάρα να βγάζει εντελώς μόνο με τον Περογαμβράκη αλλά εκείνος έστειλε άουτ τη μπάλα.

89' ΓΚΟΛ για τον ΟΦΗ! Ο Σαχινίδης κάνει με κοντινό σουτ 1-0 και το "Γεντί Κουλέ" παίρνει φωτιά. Απίστευτο ξέσπασμα με το Νίκο Νιόπλια να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο και να πανηγυρίζει με τους παίκτες!

92' Νέα φάση με τον Σαχινίδη, που ήταν ο πρωταγωνιστής του ΟΦΗ.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΟΦΗ-ΤΡΙΓΛΙΑ 1-0

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Πίτσος (70' Κοιλιάρας), Κώτσιος, Ραπτάκης, Νάστος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης (61' Φαμπίνιο), Πόποβιτς (61' Σαχινίδης), Χαντί, Καλέ.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Λέτσο, Καρδάρης, Μεϊμάρογλου, Καραδέμητρος, Τσέπας, Σκαφίδας (78' λ.τ. Σαγανάς), Μανδύλης, Κόντι, Σιάννης (63' Κότσι), Βασιλείου, Παπαδόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News