default-image

Στο Βενιζέλειο κοριτσάκι που τραυματίστηκε στο Ζαρό (video)

Στο Βενιζέλειο κοριτσάκι που τραυματίστηκε στο Ζαρό (video)

Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο κοριτσάκι 3 ετών που έπεσε σε ποτάμι από ύψος 2 μέτρων στην περιοχή του Ζαρού. Δύο γιατροί από το Κέντρο Υγείας Μοιρών συνόδευσαν το κοριτσάκι μέχρι το Βενιζέλειο νοσοκομείο αφού του τοποθέτησαν προληπτικά νάρθηκες. Στο νοσοκομείο θα του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ η κατάσταση της υγείας δεν κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Το κορίτσι, που κατάγεται από τη Βρετανία, βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Κρήτη για διακοπές με την οικογένειά του.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_jzpzkjff/

Η στιγμή της μεταφοράς του παιδιού στο νοσοκομείο

Άμεσα οι γονείς του ζήτησαν τη βοήθεια του ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το ανήλικο κοριτσάκι. Το περιστατικό σημειώθηκε στο μοναστήρι του Αγίου Νικολάου.

Όπως είπε αποκλειστικά στο neakriti.gr ο ηγούμενος της Μονής πατήρ Χαρίτων Παπαδοβασιλάκης, το παιδάκι ανέβαινε με την οικογένειά του στο μοναστήρι από το Ζαρό με τα πόδια. Κάποια στιγμή διέφυγε της προσοχής των γονιών του και έπεσε στο ποτάμι. Ένας κάτοικος της περιοχής, που έτυχε να βρίσκεται στη Μονή και να είναι και εργαζόμενος του ΕΚΑΒ, ειδοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια δεν είναι ντόπιοι, αλλά τουρίστες στην περιοχή.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News