default-image

Ηρόδοτος: Η φανέλα της ομάδας μας αξίζει σεβασμό

Ποδόσφαιρο
Ηρόδοτος: Η φανέλα της ομάδας μας αξίζει σεβασμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την ολοκλήρωση σήμερα του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ, ο Ηρόδοτος εξέδωσε ανακοίνωση...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος αλλά και την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την δικαίωση του ποδοσφαιριστή μας Αλέκου Ζαφείρη με την μετατροπή- εξαφάνιση της ποινής του από 6 αγωνιστικές σε μία , θέλουμε να τονίσουμε στην διοργανώτρια αρχή και ειδικά σε όσους ορίζονται να παίρνουν αποφάσεις εντός και εκτός αγωνιστικών χωρών τα εξής:

Καταρχήν η φανέλα και η ιστορία του ΗΡΟΔΟΤΟΥ αξίζει περισσότερο σεβασμό από όλους . Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα λαϊκό και όμορφο αλλά διέπεται από κανόνες και πλαίσια . Αρκεί να μπορεί να αναγνωστεί και να εφαρμοστεί ο ΚΑΠ σωστά και δίκαια . Είδαμε με ευκολία να τιμωρείται εξοντωτικά ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές μας και όχι μόνο , με αποτέλεσμα να απέχει από την ομαδα στην τόσο δύσκολη προσπαθεί που εχει μπροστά της για κατάκτηση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος και άνοδο στη Γ/ Εθνική .

Είδαμε πολλές κακές διαιτησίες εφέτος εις βάρος της ομάδας μας , με αποκορύφωμα την διαιτησία στο ντέρμπι με τον ΠΟΑ από τον "αξιολογημένο διαιτητή " χωρίς καν να τιμωρηθεί . Και προφανώς ο βαθμός που πήρε ήταν καλός αφού μετά από λίγες μέρες σφύριζε και αγώνα super league. Εμείς δεν λέμε ότι είναι κακός διαιτητής , αλλά κατά κοινή ομολογία στον συγκεκριμένο αγώνα είχε μία πολύ κακή διαιτησία . Καμιά φορά το απλό γίνεται και δύσκολο. Και όποιοι δεν μπορούν να εφαρμόσουν σωστά και δίκαια τους κανόνες αυτούς δεν θελουμε να τους ξανασυναντησουμε ... Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς στη Ρόδο , δίνουμε εκεί την προσοχή μας και θελουμε το διπλό για να προχωρήσει η ομάδα στο θεσμό .

ΥΓ : Δίνουμε ειλικρινή συγχαρητήρια στην αντίπαλη μόνο για 90 λεπτά ομαδα του ΠΟΑ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πραγματικά ευχόμαστε του χρόνου να ξαναβρεθούμε σε ντέρμπι , και οι δύο στη Γ/ Εθνική !!!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News