default-image

Alessandra Ambrosio: Αποκαλύπτει τι τρώει σε καθημερινή βάση

Life
Alessandra Ambrosio: Αποκαλύπτει τι τρώει σε καθημερινή βάση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει ένα από τα πιο ωραία και καλλίγραμμα κορμιά που θα ζήλευε κάθε γυναίκα. Διατηρεί την ίδια άψογη σιλουέτα που είχε και στα 18.

Η καλλονή από τη Βραζιλία σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Net-a-Porter παραδέχεται πως γυμνάζεται πολύ, προσέχει τη διατροφή της και μοιράζεται τα μυστικά της αψεγάδιαστης σιλουέτα της. «Νομίζω ότι τώρα έχω ένα πολύ καλύτερο σώμα από ό,τι πριν αποκτήσω τα παιδιά μου. Έχει να κάνει με το σχήμα του, φαίνεται πιο διαφορετικό και αισθάνομαι καλύτερα από πριν».

Παράλληλα, το top model περιέγραψε την εξαντλητική δίαιτα που χρειάστηκε να κάνει μόλις γέννησε το δεύτερο παιδί της για να μπορέσει πάρει μέρος στο show της Victoria's Secret.

«Μετά τη γέννηση του παιδιού μου είχα μόνο τρεις μήνες για να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης, πριν πάρω μέρος στο σόου της Victoria's Secret το 2008 και μπήκα σε μία δίαιτα 1.200 θερμίδων την ημέρα. Αυτό δεν θα μπορούσα να το ξανακάνω», τόνισε και συμπλήρωσε: «Τρώω τα πάντα με μέτρο και κάθε μέρα κάτι το διαφορετικό. Προσπαθώ να μην τρώω πολλά ζυμαρικά, αλλά όταν είμαι στην Βραζιλία όπου τα πάντα έχουν ζυμαρικά ή ψωμί, αλλά είναι τόσο νόστιμα, τρώω ότι θέλω, αλλά μόλις γυρίσω στο Los Angeles τότε τρώω μόνο σαλάτες και κοτόπουλο ή ψάρι με λαχανικά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News