Ειδήσεις

Το Nana Beach στα κορυφαία ξενοδοχεία στον κόσμο

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη της νέας σεζόν μια ακόμη διάκριση έρχεται να επιβεβαιώσει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών του Nana Beach Hotel του Ομιiλου Εταιρειωiν Καραiτζη.

Ύστερα από την περσινή βράβευσή του, το ξενοδοχείο εξακολουθεί να βριiσκεται στo Top 100 των Starway World Best Hotels και για το έτος 2015, με τη συγκεκριμένη διάκριση να αποκτά συμβολικό χαρακτήρα, αφού αφορά στη χρονιά που το Nana Beach Hotel συμπλήρωσε 30 χρόνια λειτουργίας.

Τα Starway World Best Hotels που διοργανώνονται από τον τουριστικο? κολοσσο? Coral Travel, φέτος στηριiχθηκαν στις απαντήσεις 1.733.619 ερωτηματολογίων ικανοποίησης πελατών που συλλέχθηκαν από 5.210 ξενοδοχεία σε 28 προορισμούς. Όλα τα παραπάνω εντείνουν τη σημασία του εν λόγω βραβείου, αφού ουσιαστικά προέρχεται από τους ιiδιους τους επισκεiπτες του ξενοδοχειiου.

Η τελετή απονομής των Starway World Best Hotels 2015 πραγματοποιήθηκε στο τέλος Μαρτίου κατά τη διάρκεια της έκθεσης Ukraine International Travel & Tourism Show UITT 2016, στο Κίεβο της Ουκρανίας, και το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής του Nana Beach Hotel κύριος Ηλίας Καλαθάς.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Travelworks Communications και την Νάντια Πασχάλη | +30 210 9222525, paschali@travelworks.gr.

Σχόλια