default-image

Θετικά μηνύματα από ΕΕΑ στον Εργοτέλη για την εκκαθάριση

Ποδόσφαιρο
Θετικά μηνύματα από ΕΕΑ στον Εργοτέλη για την εκκαθάριση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ σημαντική ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Εργοτέλη, αναφορικά με τις ενέργειες που γίνονται από τον Ερασιτέχνη και τα στελέχη του συλλόγου σχετικά με την εκκαθάριση της ΠΑΕ Εργοτέλης. Ως γνωστόν, υπάρχει έντονη διαφωνία με τον μεγαλομέτοχο Δημήτρη Παπουτσάκη, ο οποίος πέρασε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση την εισήγησή του για να μπει η ΠΑΕ σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης.

Ήταν μια πρόταση που καταψήφισαν οι υπόλοιποι μέτοχοι, επιθυμώντας την διάλυση της εταιρείας. Χθες οι δύο πλευρές είχαν κληθεί ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για να καταθέσουν τις απόψεις τους. Από την πλευρά των μετόχων έδωσε το παρών ο νομικός κ. Παπαντωνάκης ενώ ο κ. Γιαννουλάκης που είχε εξουσιοδοτηθεί από τον Ερασιτέχνη Εργοτέλη δεν μπόρεσε να ταξιδέψει λόγω της απεργίας και των προβλημάτων που δημιούργησε στις αεροπορικές πτήσεις. Από την πλευρά του κ. Παπουτσάκη δεν έδωσε κανείς το παρών, ούτε κάποιος από τους εκκαθαριστές.

Ο κ. Παπαντωνάκης κατέθεσε τις απόψεις σχετικά με την διάλυση της εταιρείας και την διαφωνία με την ειδική εκκαθάριση, με την ΕΕΑ να συμφωνεί μαζί του και να προκύπτουν θετικά μηνύματα. Μάλιστα, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να σταλεί από την ΕΕΑ στον Εργοτέλη η γνωμοδότηση, η οποία θα ξεκαθαρίζει ότι οι ΠΑΕ υπάγονται σε ειδικές διατάξεις και μπορούν μόνο υπό αυτές να μπουν σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης. Από εκεί και πέρα, στον Ερασιτέχνη Εργοτέλη είναι προγραμματισμένο σήμερα διοικητικό συμβούλιο, όπου θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες αναφορικά με τις εκλογές, οι οποίες θα οριστούν εκτός απροόπτου για την Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου.

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News