Ειδήσεις

Ο Ροβινσώνας Κρούσος από τον Όμιλο της ΚΡΗΤΗ-TV

Το πολυαγαπημένο μυθιστόρημα Ροβινσώνας Κρούσος, ένα από τα κλασικότερα όλων των εποχών, μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη σε μια χορταστική, ξεκαρδιστική 3D ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια και ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ- TV, εξασφάλισε για τους τηλεθεατές, ακροατές και αναγνώστες του, τη δυνατότητα να το δουν πρώτοι από όλους και μάλιστα 3D!

Η ταινία, βγαίνει στους κινηματογράφους την Πέμπτη 21 Απριλίου, ωστόσο, την Τρίτη 19 Απριλίου στην αίθουσα 3 στον κινηματογράφο ODEON στο TALOS PLAZA στις 18:00 το απόγευμα, οι μικροί και μεγάλοι φίλοι μας θα δουν σε 3D προβολή την ταινία η οποία θα είναι μεταγλωττισμένη.

Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι φίλοι του Ομίλου της Κρήτη tv, είναι να παραμείνουν συντονισμένοι στην τηλεόραση και το Ράδιο984 και να συμμετάσχουν στις κληρώσεις των εκπομπών που θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα (11 Απριλίου)!

Η ιστορία

Σε ένα μικρούλι εξωτικό νησί, ένας εξωστρεφής, περιπετειώδης παπαγάλος με το όνομα Μακ ζει με άλλα ζώα φίλους του σε έναν επίγειο παράδεισο.

Όμως ο Μακ διαρκώς ονειρεύεται ότι θα ανακαλύψει τον κόσμο, μακριά από το νησί τους. Μετά από μια μεγάλη καταιγίδα, ο Μακ και οι φίλοι του ξυπνούν για να βρουν ένα περίεργο πλάσμα στην παραλία: έναν άνθρωπο, τον Ροβινσώνα Κρούσο.

Ο Μακ -που κερδίζει το παρατσούκλι Παρασκευάς από τον Ροβινσώνα- αμέσως καταλαβαίνει ότι ο Ροβινσώνας θα τους βοηθήσει να φύγουν από το νησί για να εξερευνήσουν τον κόσμο. Παρομοίως, ο Ροβινσώνας συνειδητοποιεί ότι θα χρειαστεί την βοήθειά τους για να φύγει από το νησί. Δεν είναι πάντα εύκολο -τα ζώα δεν μιλούν «ανθρώπινα»- αλλά σιγά-σιγά όλοι μαθαίνουν να ζουν αρμονικά μαζί.

Ώσπου, η άνετη ζωή τους ανατρέπεται από δυο αγριόγατες που θέλουν να πάρουν τον έλεγχο του νησιού. Μέσα από την μάχη που ακολουθεί, ο Ροβινσώνας Κρούσος και οι φίλοι του ανακαλύπτουν την πραγματική δύναμη της φιλίας ενάντια σε όλα τα εμπόδια.

Λίγα λόγια για την ταινία

Βασισμένη στο πρώτο μπεστ σέλερ της δυτικής λογοτεχνίας, το πασίγνωστο «Ροβινσώνας Κρούσος» του Ντάνιελ Ντεφόε, η ομώνυμη ταινία κινουμένων σχεδίων αφηγείται την ιστορία του πιο διάσημου ναυαγού αλλά με μια ανατροπή: μέσα από τα μάτια των ζώων που κατοικούν στο νησί όπου εκείνος ναυαγεί!

Επικεφαλής της ομάδας είναι ένας μικρός παπαγάλος που ονειρεύεται να εξερευνήσει τον κόσμο και βλέπει την άφιξη του Ροβινσώνα ως την ιδανική ευκαιρία για να αφήσει πίσω την παλιά του ζωή. Αποφασίζει να κερδίσει την φιλία του, έτσι ώστε να φύγει μαζί του όταν έρθει η ώρα, αλλά αυτός, όπως και τα υπόλοιπα ζώα, πρέπει πρώτα να προσαρμοστούν στο περίεργο πλάσμα που έχουν μπροστά τους.

Σχόλια