Ειδήσεις

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο φούρναρης που είχε καεί στην Αξό

Δεν τα  κατάφερε τελικά ο 63χρονος φούρναρης Μανόλης Κουτάντος που τα τελευταία 24ώρα νοσηλευόταν σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς των Αθηνών μετά από ανάφλεξη που προκλήθηκε μέσα στον φούρνο του το μεσημέρι της 28ης Μαρτίου και είχε σαν αποτέλεσμα  να καεί ζωντανός φέροντας εγκαύματα στο σώμα του σε ποσοστό 80%.

Ο πολυεγκαυματίας ανέβασε στην διάρκεια της Πέμπτης  πολύ υψηλό πυρετό γεγονός που ανησύχησε τους γιατρούς αλλά και το συγγενικό του περιβάλλον. Ενώ  το τελειωτικό χτύπημα ήρθε όταν παρουσίασε πολύ  υψηλές τιμές πίεσης με αποτέλεσμα  ο οργανισμός του να μην αντέξει και ο άτυχος ηλικιωμένος τελικά  να υποκύψει .

H  σορός του αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα απο Αθήνα ενώ η τελευταία πράξη του δράματος θα εκτυλιχθεί εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα ,στην Αξό αύριο το μεσημέρι , οποτε και θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι η κατάσταση του αν και σοβαρή ήταν σταθερή γεγονός που είχε οδηγήσει την  οικογένεια του στο να   πάρει την απόφαση να φύγουν από την Ελλάδα και να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο της Γερμανίας ελπίζοντας σε κάτι ακόμη καλύτερο ,όμως οι ελπίδες της  γκρεμίστηκαν  και τα όνειρα καταστράφηκαν .

Θλίψη και στο χωριό της Αξού Μυλοποτάμου  όπου και έμενε ο άτυχος φούρναρης και όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό  με την τραγική αυτή  κατάληξη ,προκαλώντας θλίψη και   πένθος στους συγχωριανούς του και βεβαίως σε  συγγενείς ,φίλους και την οικογένεια του,έχοντας αφήσει πλέον  πίσω του τέσσερα παιδιά και τη σύζυγο του .

Ο ίδιος βρισκόταν σε καταστολή, εδώ και 10 σχεδόν ημέρες ,νοσηλευόμενος  στο Γεώργιος Γεννηματάς και αφού προηγήθηκε επιχείρηση αερομεταφοράς του από το ΠΑΓΝΗ και το αεροδρόμιο Ηρακλείου προς το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας και το  νοσοκομείο των Αθηνών χωρίς όμως τελικά  ο  ίδιος να καταφέρει να βγει νικητής από τη πιο σκληρή μάχη  για τη ζωή .

Ρεπορτάζ:Βάλια Μπούη

Σχόλια