Ειδήσεις

Παρίσι-Συναγερμός: Μεθυσμένος άνδρας πυροβολούσε από σοφίτα

Πυροβολισμοί ακούστηκαν σε περιοχή του Παρισιού, προκαλώντας το συναγερμό των Αρχών. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μεθυσμένο άντρα που πυροβολούσε κατά ριπάς, ενώ στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.  

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω των φωτογραφιών που ανήρτησαν στο Τwitter οι κάτοικοι της περιοχής. Το περιστατικό συνέβη όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί γύρω στις 13:15 στην οδό Bichat, στο 10ο διαμέρισμα του Παρισιού, σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από το France Info.

Σύμφωνα με το γαλλικό Μέσο, όπως μεταδίδει το iefimerida.gr, ένας πιθανόν μεθυσμένος άντρας άρχισε να πυροβολεί με πιστόλι μικρού διαμετρήματος από το παράθυρο του ρετιρέ του χωρίς όμως να έχουν σημειωεί τραυματισμοί.

Ο άντρας είχε αρχικά ταμπουρωθεί μέσα στο σπίτι και αρνούνταν να βγει, ενώ φέρεται να ήθελε να το πυρπολήσει. Στη συνέχεια όμως και όπως μεταδίδουν τα γαλλικά Μέσα παραδόθηκε στις αρχές.

Οι Αρχές αναφέρουν ότι η υπόθεση δε σχετίζεται με την τρομοκρατία και κάνουν λόγο για διαταραγμένο άτομο.

Η οδός Bichat ήταν ένας από τους δρόμους που αποτέλεσαν στοχο στις τρομοκρατικές επιθέσεις του Νοεμβρίου όταν ένας ένοπλος άντρας άρχισε να πυροβολεί.

Σχόλια