Ειδήσεις

Πήρε αναβολή για του χρόνου η οδηγός της Καλοκαιρινού

Αναβολή για τον Απρίλιο του 2017 , πήρε η υπόθεση της γνωστής γιατρού που αναστάτωσε το Ηράκλειο με τη οδηγική της συμπεριφορά!

To μεσημέρι της Πέμπτης προσήλθε στο δικαστήριο η δικηγόρος της , κ. Κούλα Μαστρακούλη, την οποία είχε εξουσιοδοτήσει η γιατρός , και ζήτησε αναβολή λόγω της αποχής των δικηγόρων .

Το αίτημα έγινε δεκτό και η διαδικασία μεταφέρθηκε για τον Απρίλιο του  επόμενου έτους.

Σύμφωνα με την κ. Μαστρακούλη, η γυναίκα δεν οδηγούσε τον τελευταίο καιρό καθώς δεν είχε δίπλωμα και την εξυπηρετούσε στις μεταφορές της ο σύζυγός της.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν, όταν η γυναίκα, προσπάθησε να ξεπαρκάρει. Οι αδέξιοι χειρισμοί της, είχαν ως αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο λεωφορείο. Στη συνέχεια η γυναίκα, που έμοιαζε να μην έχει συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί, επιχείρησε να προσπεράσει το λεωφορείο που μόλις είχε τρακάρει και κάνοντας διάφορους ελιγμούς χτύπησε ένα μηχανάκι που «βρέθηκε» πίσω της και το έριξε στον δρόμο.

Ωστόσο και πάλι η πανεπιστημιακός δεν συνειδητοποίησε πως κάθε της προσπάθεια προκαλούσε ζημιές και προσπάθησε να προσπεράσει το λεωφορείο ανεβαίνοντας πάνω στο πεζοδρόμιο με τον κίνδυνο να εισβάλει σε κάποιο κατάστημα, να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής!

Κάπου εκεί, οι περαστικοί επενέβησαν και προσπάθησαν να την κατεβάσουν από το αυτοκίνητο. Ωστόσο η γνωστή πανεπιστημιακός, αντιστάθηκε καλώντας μάλιστα σε βοήθεια γιατί όπως είπε ήθελαν να την σκοτώσουν (!).

Τελικά η πανεπιστημιακός πείστηκε να κατέβει από το αυτοκίνητο της και όπως είπε στους, τουλάχιστον εμβρόντητους, αστυνομικούς και περαστικούς, όλα αυτά έγιναν γιατί απλά ήθελε να φύγει για να πάει να πάρει ένα ζευγάρι παπούτσια…

Η σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου και η κράτηση

Το βράδυ της Τρίτης , άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, εντόπισαν την πανεπιστημιακό να οδηγεί το αυτοκίντό της στην Πλατεία Ελευθερίας. Την απομάκρυναν από το όχημα της και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία του αυτοφώρου και η οδηγός πέρασε το βράδυ στο τμήμα.

Σχόλια