default-image

Στα πλαίσια του Run Greece η γιορτή του Κρητικού στίβου

Σπορ
Στα πλαίσια του Run Greece η γιορτή του Κρητικού στίβου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το Run Greece θα συνδυαστεί φέτος η γιορτή του στίβου της Κρήτης καθώς, όπως αποφάσισε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης μία ημέρα πριν το σπουδαίο λαϊκό αγώνα, δηλαδή το Σάββατο 16/4 θα τιμηθούν οι αθλητές και οι αθλήτριες του νησιού που διακρίθηκαν την περυσινή σεζόν.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Ανδρόγεω στο κέντρο του Ηρακλείου και πέραν από τους αθλητές και τις αθλήτριες θα τιμηθούν οι προπονητές τους, αλλά και τα σωματεία που διακρίθηκαν. Επίσης στα πλαίσια του Run Greece θα τιμηθούν φορείς που στήριξαν την εκδήλωση από την πρώτη χρονιά της διεξαγωγής της.

Το «παρών» στην εκδήλωση θα δώσει και ο Ισπανός πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Μαραθωνίων (AIMS) κ. Paco Borao, ο οποίος θέλει να δείξει τη στήριξή του στη διεξαγωγή τέτοιων σπουδαίων λαϊκών αγώνων.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι εγγραφές συνεχίζονται, ενώ έως τώρα η ανταπόκριση είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Στον αγώνα των παιδιών (900μ.) οι συμμετοχές συμπληρώθηκαν, ωστόσο, στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων υπάρχουν ακόμα κενές θέσεις.

 Οι εγγραφές θα συνεχιστούν μέχρι τις 12 Απριλίου, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν κενές θέσεις  εγγραφής - συμμετοχής. Οι εγγραφές μέχρι 12 Απριλίου θα γίνονται στην Περιφέρεια Κρήτης, στο Δήμο Ηρακλείου και στο στάδιο Ελευθερίας στην πλατεία Κόρακα από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 09.00 - 14.00.

Επίσης εγγραφές θα γίνουν και την Πέμπτη 7/4, την Παρασκευή 8/4 από 18.00 - 21.00 και το Σάββατο 9/4 από 11.00 - 14.00 στην πλατεία Δασκολογιάννη στον οικίσκο της «Οικογένειας των παιδιών του ΚΕ.Θ.Ε.Α.» Μετά τις 12 Απριλίου και εφ' όσον υπάρχουν ακόμα θέσεις εγγραφής στα 5 και 10 χλμ, θα γίνονται ατομικές εγγραφές μόνο το Σάββατο 16/4 στο Παγκρήτιο Στάδιο θύρα 1 από 10.00 μέχρι 20.00.

Τονίζεται ιδιαίτερα ότι εγγραφές δε θα γίνονται σε καμία περίπτωση το πρωί της Κυριακής 17/4 πριν από την έναρξη των αγώνων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News