default-image

ΕΠΟ: Δεν υπάρχει χρόνος

Ποδόσφαιρο
ΕΠΟ: Δεν υπάρχει χρόνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιπροσωπεία της ΕΠΟ συναντήθηκε την Τετάρτη (6/4) με τον ΠΣΑΠ. Τι ειπώθηκε για το ενδεχόμενο του Grexit και τι διαρρέει για αυτό η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, και συνεργάτες του είχε την Τετάρτη (6/4) ο ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών). Το παρών έδωσε ο πρόεδρός του Διονύσης Δημόπουλος, ο γενικός γραμματέας Κώστας Πούλιος και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Λαζανάς.

Από την Ομοσπονδία επεσήμαναν πως το Grexit θα είναι καταστροφικό, ότι σε όλο τον κόσμο υπάρχει αυτοδιοίκητο, κάτι που θα αναφέρουν και στον Υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, στη συνάντηση που θα έχουν μαζί τους.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης υποστήριξε ότι μέσα στον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει τρεις παρεμβάσεις που έχουν οδηγήσει τη FIFA να στείλει επιστολή, που θα προειδοποιεί για αποκλεισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από την ΕΠΟ επισημαίνεται ότι είναι σφάλμα αυτό που υποστηρίζεται, ότι δηλαδή υπάρχει χρόνος μέχρι τον Ιούνιο ακόμα και αν μας αποκλείσουν τώρα.

"Δεν υπάρχει χρόνος. Προέχει η δική μας αδειοδότηση πριν από αυτή των ομάδων. Αν δεν έχουμε πάρει εμείς άδεια, δεν θα πάρουν και οι ομάδες για να μπουν μετά στις κληρώσεις. Παίζει και η Εθνική με Αυστραλία 4 με 7 Ιουνίου. Καθόλου καιρός δεν υπάρχει" τονίζεται στην ΕΠΟ.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News