default-image

Ξεσηκώνονται οι φοροτεχνικοί ενάντια στο ασφαλιστικό

Κρήτη
Ξεσηκώνονται οι φοροτεχνικοί ενάντια στο ασφαλιστικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι οικονομολόγοι και οι φοροτεχνικοί. Με αφορμή το άνοιγμα του Taxisnet οι φοροτεχνικοί δηλώνουν ότι θα απέχουν από την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων αφού, όπως δήλωσαν, χάνουν το 70% του εισοδήματος τους.

Οικονομολόγοι και φοροτεχνικοί προχωρούν σε κυλιόμενες αποχές από την κατάθεση των φορολογικών δηλώσεων και απαντούν με κατάληψη των ΔΟΥ σε όλη την Κρήτη, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί σε όλη την Ελλάδα.

Αιχμή του δόρατος για τους φοροτεχνικούς αποτελεί το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, το οποίο χαρακτήρισαν ταφόπλακα σε συνεδρίαση που είχαν σήμερα Τετάρτη στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ηρακλείου. Φοροτεχνικοί και οικονομολόγοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Αποκλεισμός της Δ.Ο.Υ.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

"συμπαραστέκεται στον αγώνα της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Ηρακλείου.

Η πρόταση της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό οδηγεί τις ΜμΕ στον αφανισμό.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν τον δίκαιο αγώνα τους απέχοντας από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων έως και τις 18 Απριλίου και συμμετέχοντας  στον αποκλεισμό της Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου αύριο, ημέρα Πέμπτη 07/04 και ώρα 7:00πμ".

Φωτογραφία: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News