default-image

Έκλεβαν ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα τουριστών

Ρέθυμνο
Έκλεβαν ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα τουριστών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα είχαν βάλει στο μάτι δύο άνδρες στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα σε περιοχές κοντά στο Δήμο Αγίου Βασιλείου.

Οι δύο άνδρες ηλικίας 24 και 27 ετών διέπρατταν συστηματικά κλοπές ενοικιαζόμενων οχημάτων από τουρίστες.

Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ στη συνέχεια οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν  στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Από την προανάκριση της αστυνομίας προέκυψε ότι οι δύο ημεδαποί ενεργώντας από κοινού, είχαν διαπράξει τρεις κλοπές ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων.

Την Δευτέρα το πρωί οι δύο άνδρες πήγαν σε παραλία του Δήμου Αγίου Βασιλείου και αφού έσπασαν το τζάμι ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του τσάντα η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και διάφορα αντικείμενα.

Επιπλέον, χθες το μεσημέρι, στο Αστυνομικό Τμήμα Λάμπης, καταγγέλθηκε από 44χρονο Γερμανό, ότι άγνωστα άτομα, αφού έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου που ενοικίαζε αφαίρεσαν από το εσωτερικό του τσάντα η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, από ακόμη έναν υπήκοο Γερμανίας, ότι άγνωστα άτομα με τον ίδιο τρόπο αφαίρεσαν από το εσωτερικό του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου του τσάντα η οποία περιείχε διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 400 ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News