default-image

Κινητοποιήσεις από το ΠΑ.ΜΕ ενόψει ψήφισης ασφαλιστικού

Κρήτη
Κινητοποιήσεις από το ΠΑ.ΜΕ ενόψει ψήφισης ασφαλιστικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσουνάμι κινητοποιήσεων αναμένεται στη χώρα με το δεδομένο ότι πλησιάζει η ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Μετά την ανακοίνωση από πλευράς ΑΔΕΔΥ ότι ο δημόσιος τομέας αναμένεται να παραλύσει την ερχόμενη Πέμπτη 7 Απριλίου ,με αναμμένες τις μηχανές βρίσκονται και τα μέλη του ΠΑΜΕ.

Στην διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν σήμερα  εκπρόσωποι  των γραμματειών Χανιών -Ρέθυμνου- Ηρακλείου -Λασιθίου  του ΠΑΜΕ,υποστήριξαν ότι θα προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις κάνοντας μάλιστα λόγο για νόμο λαιμητόμο που οδηγεί στην οικονομική εξαθλίωση και κατάργηση των ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων που θέλουν να οδηγήσουν, η Κυβέρνηση με τους Ευρωπαίους δανειστές και το ΔΝΤ, τον Ελληνικό λαό.

Όπως υποστήριξαν,στα πλαίσια του απεργιακού τους αγώνα εφόσον εξαγγελθεί 48ώρη απεργία,τις ημέρες κατάθεσης και ψήφισης του νομοσχεδίου,θα συμμετέχουν ενεργά,με συμμετοχή στην απεργία αλλά και πορεία την δεύτερη ημέρα με συγκέντρωση πρωτίστως στην πλατεία Ελευθερίας.

"Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, όλα τα σωματεία σε διαρκή, καθημερινή οργάνωση της πάλης, σε καθημερινή προεργασία για την επιτυχία της 48ωρης απεργίας.Οι γραμματείες του ΠΑΜΕ στην Κρήτη  καλούμε τα σωματεία τους εργαζόμενους , τους ανέργους , και όλο το κρητικό λαό να δώσει το παρόν στην 48 ωρη απεργία με την πρώτη μέρα στις κατά τόπους συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ και την δεύτερη μέρα της 48ωρης απεργίας σε παγκρητια συγκέντρωση στης 11 πμ στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο. "

Ρεπορτάζ:Ράνια Μωραΐτη

Φωτογραφίες:Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News