default-image

Η μπαγκέτα της Λότζιας

Περίεργα
Η μπαγκέτα της Λότζιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επί 20 ημέρες ο Δήμος Ηρακλείου ταλανιζόταν από μια ομολογουμένως δυναμική απόφαση - δεν εξετάζουμε επί του παρόντος τα πραγματικά ελατήρια - για παραίτηση στελέχους της ηγετικής ομάδας.

Μάλιστα, η απόφαση της Αθηνάς Σπανάκη προκάλεσε τέτοιες αναταράξεις που δημιούργησε συνθήκες κρίσης στη δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας, διαστάσεων αντιστρόφως ανάλογων σε σχέση με την καθεαυτή απόφαση και τα ελατήριά της.

Από τις 15 Μαρτίου μέχρι και χθες η πρώην αντιδήμαρχος φερόταν να έχει παραιτηθεί και από δημοτική σύμβουλος, έτσι όπως η ίδια επιβεβαίωνε, έχοντας αποστείλει και σχετική επιστολή προς το δήμαρχο και ενώ δημοσίως και μέσω της προσωπικής της σελίδας στο fb φρόντιζε να υπενθυμίζει ότι «πλήρωσα το τίμημα της αλήθειας και της αγάπης μου για την πατρίδα, άφησα και πουρμπουάρ, είμαι στην προνομιούχο θέση να εκφράζομαι ελεύθερα ως εκεί που τελειώνουν τα δικαιώματά μου και αρχίζουν των άλλων».

Ωστόσο, από σήμερα η κ. Σπανάκη ξανά είναι δημοτική σύμβουλος. Αν και, για να είμαστε ακριβείς, παραμένει, γιατί πότε πρακτικά δεν παραιτήθηκε, παρα μόνο επικοινωνιακά.

Κούνησε την μπαγκέτα της "επαναστατημένης" μελωδίας και χόρεψε στους ρυθμούς της όλη τη Λότζια για όσο χρόνο ήθελε. Και όταν βαρέθηκε, είπε να επιστρέψει την μπαγκέτα στο γραφείο του δημάρχου. Μέχρι να την ξαναπάρει κάποιος άλλος.

Από τις φτωχές μου γνώσεις γύρω από την κλασική μουσική, ξέρω ότι η συμφωνική ορχήστρα μπορεί να έχει πολλά "πρώτα βιολιά", όμως δε γνώριζα ότι μπορεί να έχει και πολλούς "μαέστρους". Με την πρώτη εκδοχή μπορείς να δημιουργήσεις αριστουργήματα, με τη δεύτερη ξέρετε πού μπορεί να είναι το αποτέλεσμα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News