default-image

Κάθε 24ωρο χωρίς επιπλοκές είναι θετικό για τον 6χρονο-video

Κρήτη
Κάθε 24ωρο χωρίς επιπλοκές είναι θετικό για τον 6χρονο-video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάθε 24ωρο που περνάει, χωρίς επιπλοκές, αποτελεί κέρδος στη μεγάλη μάχη που δίνουν οι γιατροί στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ για την ανάκαμψη του μικρού Στέλιου ο οποίος παραμένει σε καταστολή  και τραυματίστηκε το περασμένο Σάββατο από όπλο στα Ζωνιανά Μυλοποτάμου.

Η κατάσταση του, σύμφωνα με το διοικητή του ΠΑΓΝΗ είναι σταθερή αλλά πολύ σοβαρή.

Kαθημερινά γίνονται συσκέψεις μεταξύ των γιατρών όλων των ειδικοτήτων που εξετάζουν τρόπους αντιμετώπισης είτε αποκατάστασης των τραυμάτων που έχουν προκληθεί από την πορεία της βολίδας στο σώμα του παιδιού, Ωστόσο αν ο μικρός Στέλιος δεν διαφύγει τον κίνδυνο δεν μπορούν να προχωρήσουν επεμβάσεις που πιθανώς θα χρειαστούν αποκατάστασης.

Την ίδια στιγμή και παρά τα τρία 24ωρα που έχουν μεσολαβήσει από τη στιγμή που εκτυλίχθηκε το περιστατικό, η έρευνα της αστυνομίας για τις πραγματικές συνθήκες του περιστατικού, ουσιαστικά κινείται  στα τυφλά.  

Η στιγμή της μεταφοράς του 6χρονου στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Στα τυφλά κινείται η έρευνα της αστυνομίας

Μέχρι αργά σήμερα το απόγευμα, εξ αιτίας της έκρυθμης κατάστασης και της έντασης που επικρατεί στους διαδρόμους του ΠΑΓΝΗ,  δεν είχαν ληφθεί επίσημες καταθέσεις από τους γονείς του παιδιού είτε τους ιδιοκτήτες του σπιτιού όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_j3m4g2xm/

Ρεπορτάζ:  Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News