Ειδήσεις

Επιστρέφει στο Δήμο η Αθηνά Σπανάκη:"Πιάστηκα αδιάβαστη"

Πήρε πίσω την παραίτησή της η πρώην αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής Αθηνά Σπανάκη και επέστρεψε από τη θέση της δημοτικής συμβούλου πλέον στην ομάδα του Βασίλη Λαμπρινού.

Έχοντας η ίδια παραιτηθεί και κάνοντας γνωστή την απόφαση με επιστολή που η ίδια έστειλε στο δήμαρχο Ηρακλείου, τώρα κάνει πίσω και μετανιωμένη περνά το κατώφλι της Λότζια.

"Πιάστηκα αδιάβαστη. Ήθελα μια …αξιοπρεπή ενημέρωση ότι θα αντικατασταθώ ως αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής" δήλωσε η κ.Σπανάκη, η οποία ενημέρωσε τον δήμαρχο για την επιστροφή της στη «Δύναμη πολιτών» και στο δημοτικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με την ίδια, η αγάπη του κόσμου και η στήριξη από τους απλούς πολίτες την οδήγησαν και πάλι πίσω στους γνώριμους διαδρόμους του δημαρχείου. Μάλιστα δεν δίστασε να δηλώσει ότι η παραίτησή της ήταν ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τρόπο που ενημερώθηκε ότι απομακρύνεται από το δημοτικό συμβούλιο και από τη θέση της αντιδημάρχου. Όπως σχολίασε πληροφορήθηκε από διαρροές για τον ανασχηματισμό και όχι με αξιοπρεπή τρόπο όπως η ίδια θα επιθυμούσε.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

Σχόλια