default-image

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Run Greece στο Ηράκλειο

Κρήτη
Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Run Greece στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ηράκλειο προετοιμάζεται πυρετωδώς για την διεξαγωγή της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού και του πολιτισμού, του "Run Greece Ηράκλειο'', που διοργανώνουν για τέταρτη χρονιά στο Ηράκλειο, ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ., η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, με μεγάλο χορηγό τη WIND, την Κυριακή 17 Απριλίου.

Οι εγγραφές για την συμμετοχή στους αγώνες πόλης του Ηρακλείου, έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ η επίσημη αυλαία για το μεγάλο αθλητικό γεγονός της Άνοιξης στην Κρήτη γίνεται σήμερα με την παράθεση στη Λότζια συνέντευξης Τύπου από τους διοργανωτές.

Όπως επισημάνθηκε το στοίχημα και για φέτος είναι το ίδιο, να στεφθεί με επιτυχία το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός όπως άλλωστε έχει συμβεί και τα προηγούμενα χρόνια ,γεγονός που θα αποδειχτεί και από το ενδιαφέρον που θα εκδηλώσουν για συμμετοχή στον αγώνα δρόμουςάνθρωποι κάθε ηλικίας από κάθε γωνιά της Κρήτης.

Και φέτος ο αγώνας θα είναι μοιρασμένος σε τρία σκέλη. Καθώς για τις 10π.μ. έχει προγραμματιστεί ο αγώνας των 10 χιλιομέτρων, ενώ στις 11:30π.μ. θα γίνει ο αγώνας για παιδιά και στις 11:45 ο μεγάλος λαϊκός αγώνας των 5 χιλιομέτρων. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ οι διοργανωτές παρακαλούν τους πολίτες να μην αφήσουν για την τελευταία στιγμή την εγγραφή τους γιατί δυσχεραίνει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News