Ειδήσεις

Προκάλεσε "σαματά"μεθυσμένος στα ΤΕΠ του νοσοκομείου Χανίων

     Δεν φτάνει που κατανάλωσε άφθονη ποσότητα αλκοόλ, αλλά είπε να κάνει και «σαματά» στο νοσοκομείο προκαλώντας προβλήματα στο προσωπικό που έσπευσε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Ο λόγος για έναν αλλοδαπό ο  οποίος έφτασε στις δύο τα ξημερώματα της Δευτέρας στο νοσοκομείο Χανίων .

  Σύμφωνα με τον διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Χανίων κ. Αρχοντάκη ο αλλοδαπός πιθανότατα Πακιστανός «είχε τραύματα στο κεφάλι και τη μύτη και μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών στα επείγοντα του νοσηλευτικού ιδρύματος. Αμέσως όμως προκάλεσε πρόβλημα ουρλιάζοντας, αναποδογυρίζοντας καρέκλες και προκαλώντας έντονη φασαρία.»

Αρνήθηκε να κάνει εισαγωγή με ρινικό κάταγμα!

Οι γιατροί που είχαν να αντιμετωπίσουν μια ακόμη δύσκολη εφημερία , βρέθηκαν αντιμέτωποι και με τον έξαλλο και μεθυσμένο αλλοδαπό ο οποίος ενώ είχε ρινικό κάταγμα, αρνήθηκε να κάνει εισαγωγή και προτίμησε να αποχωρήσει!

Έκπληκτοι παρακολουθούσαν τις "εκρήξεις" του μεθυσμένου τραυματία και οι ασθενείς που απευθύνθηκαν στο Τμήμα επειγόντων περιστατικών, οι οποίοι είχαν τον πόνο τους, αλλά...και τη φασαρία του αλλοδαπού.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

Σχόλια