default-image

Πολλά παράπονα ΟΦΗ '94 για τη διαιτησία

Ποδόσφαιρο
Πολλά παράπονα ΟΦΗ '94 για τη διαιτησία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Μετά από 22 σερί νίκες, ήρθε η ώρα για την πρώτη ισοπαλία του ΟΦΗ ’94. Μία αγωνιστική μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ ’94 έφερε ισοπαλία 2-2 με τους Νέους Αστέρα στο γήπεδο Μυρτιάς.

Εν πολλοίς βέβαια το αποτέλεσμα οφείλεται σε δύο σοβαρά διαιτητικά λάθη στα τελευταία λεπτά του αγώνα με πάρα πολλά παράπονα από πλευράς ΟΦΗ ’94. Αρχικά στο 89ο λεπτό με υπόδειξη του δεύτερου βοηθού Σταυράκη (μαθητή της πρόσφατης σχολής διαιτησίας) δόθηκε από την ρέφερι του αγώνα Ελένη Σαρόγλου ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος του ΟΦΗ ’94 ενώ στο 90’ ακυρώθηκε καθαρό γκολ για επιθετικό φάουλ που υπέδειξε ο πρώτος βοηθός Γ.Βασάκης. Σύμφωνα με το βίντεο του αγώνα και οι δύο αποφάσεις ήταν παντελώς λανθασμένες. Έτσι ο ΟΦΗ ’94 για πρώτη φορά φέτος δε νίκησε, πληρώνοντας έτσι τα διαιτητικά λάθη στα τελευταία λεπτά.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο ΟΦΗ ’94 παρότι είχε σχεδόν απόλυτη κατοχή της μπάλας στο ματς, δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα του Αστέρα Μυρτιάς και να «καθαρίσει» το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει στο τέλος να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Στο 11’ μετά από απευθείας κόρνερ του Κουτεντάκη κι αφού ο τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να κρατήσει τη μπάλα, έγινε το 0-1. Στο 27’ ο Γεναράκης πήγε να διώξει τη μπάλα με κεφαλιά αλλά η μπάλα μπήκε αυτογκόλ και σημειώθηκε το 0-2. Στο 40’ με ατομική ενέργεια και σουτ ο Κοτζιάς μείωσε 1-2 ενώ στο 89’ δόθηκε το ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος του ΟΦΗ ’94, με τον Κοτζιά να εκτελεί εύστοχα για το 2-2. Στο 90’ ο Μανιαδής εκτέλεσε φάουλ, ο Λαγουδάκης σκόραρε αλλά με υπόδειξη του βοηθού το γκολ ακυρώθηκε μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες…

ΝΕΟΙ ΑΣΤΕΡΑ ΜΥΡΤΙΑΣ: Ρέππας, Δασκαλάκης (20’ λ.τ. Χότζα), Κουκάκης, Νιργιανάκης, Γεναράκης, Τριανταφυλλάκης, Τζωρμπατζάκης Ι., Κοτζιάς, Στειακάκης Ν. (77’ Στεφανάκης), Τζωρμπατζάκης Γ., Μανιουδάκης

ΟΦΗ ’94: Πανταγάκης, Ρουσάκης (46’ Ζερβάκης), Αποστολάκης, Λαγουδάκης, Πλουμής, Λαμπριανίδης (79’ Σκουλάς), Μπελαδάκης (70’ Σχοιναράκης), Μανιαδής, Κουκάκης, Βολτυράκης, Κουτεντάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News