default-image

Aντιδράσεις για το "μπλόκο" σε ρωσόφωνους σπουδαστές (video)

Οικονομία
Aντιδράσεις για το "μπλόκο" σε ρωσόφωνους σπουδαστές (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ώρα που αναμένεται μεγάλη αύξηση Ρώσων τουριστών στην Κρήτη, η κυβέρνηση βάζει "μπλόκο" στη χορήγηση βίζας στους Ρώσους σπουδαστές από Ρωσία και Ουκρανία οι οποίοι θα έκαναν την πρακτική τους σε ξενοδοχεία του νησιού.

Εξελίξεις που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων σε ξενοδόχους που προχωρούν σε προχωρούν σε παρεμβάσεις προς το αρμόδιο υπουργείο, ώστε ξενοδοχεία να συνεχίσουν να δουλεύουν με σπουδαστές που δεν ξεπερνούν το 17% του προσωπικού τους.

Τα βέλη τους προς τη κυβέρνηση εξαπολύουν βουλευτές της αντιπολίτευσης που καλούν το αρμόδιο υπουργείο να αναδιπλώσει τη στάση του, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα εξυπηρέτησης των δεκάδων χιλιάδων Ρώσων τουριστών που αναμένονται στην Κρήτη.

Και όλα αυτά συμβαίνουν, την ώρα που τα μηνύματα από την Ρωσική αγορά είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, καθώς αναμένεται ραγδαία αύξηση Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα και με τα ποσοστά να είναι ακόμη αυξημένα για την Κρήτη.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_mshqjdio/

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News