Ειδήσεις

Τραυματισμός 6χρονου από όπλο στον ορεινό Μυλοπόταμο (video)

Παραλίγο τραγωδία το Σάββατο σε χωριό του δήμου Μυλοτάμου, όπου τραυματισμένο από όπλο εντοπίστηκε ένα 6χρονο παιδί. Το παιδί έχει τραυματιστεί σοβαρά στο λαιμό.

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το 6χρονο αγόρι που κατάγεται από Λιβάδια βρέθηκε με την οικογένειά του σε συγγενικά πρόσωπα στα Ζωνιανά. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ακολούθησε ένα επικίνδυνο παιχνίδι και το όπλο, άγνωστο πώς, εκπυρσοκρότησε. Οι πληροφορίες ωστόσο ήταν συγκεχυμένες.

Το μικρό αγόρι μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ενώ αργά το απόγευμα του Σαββάτου στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με τον κ. Χαλκιαδάκη, που εκτελεί χρέη διοικητή του ΠΑΓΝΗ: «Το παιδί νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Παίδων σταθεροποιημένο, ωστόσο κρίσιμα θεωρούνται τα επόμενα 24ωρα», τονίζει ο κ. Χαλκιαδάκης. Ωστόσο, συνεχίζει ο κ. Χαλκιαδάκης «αν και έφτασε στο νοσοκομείο με χαμηλή πίεση, αυτό αντιμετωπίστηκε και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Δε χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε νωρίτερα και ο διευθυντής ΤΕΠ του Βενιζελείου Νοσοκομείου κ. Χάρης Λυδάκης στο neakriti.gr: «Οι ζωτικές λειτουργίες του παιδιού βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο, ενώ η κατάστασή σταθεροποιήθηκε και διασωληνώθηκε. Η βολίδα, φαίνεται ότι πέρασε από τον πνεύμονα και στην πορεία της (πιθανώς ανοδική) να προκάλεσε βλάβες στο νωτιαίο μυελό, τον τράχηλο και τον αυχένα».

Το 6χρονο παιδί κατάγεται από τα Λιβάδια, όπως επιβεβαίωσε νωρίτερα και ο δήμαρχος Ανωγείων κ. Καλλέργης στο neakriti.gr, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πρόκειται για αυτοπυροβολισμό.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη-Έλλη Κοκάλη

Σχόλια