Ειδήσεις

Εσωκομματικές εκλογές αύριο στο γαλάζιο στρατόπεδο

Πυρετώδεις οι προετοιμάσεις στις ΝΟΔΕ όλης της χώρας ενόψει των εκλογών που θα διεξαχθούν αύριο για την εκλογή προέδρων  Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, εκλογή μελών Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων και βεβαίως εκλογή Αντιπροσώπων του 10ου τακτικού Συνεδρίου του κόμματος το οποίο και θα διεξαχθεί στις 22-24 Απριλίου.

Να σημειωθεί ότι αύριο οι εκλογές θα διεξαχθούν στο κτίριο της οδού Ανδρόγεω με τις κάλπες να ανοίγουν στις 10 το πρωί και να κλείνουν στις 7 το απόγευμα. Επίσης σύμφωνα με το πρόγραμμα ,την ερχόμενη Τετάρτη  6 Απριλίου θα γίνει η Εκλογή  Υπεύθυνων  Θεματικών Τομέων Δράσης  και την  Κυριακή 17 Απριλίου  θα διεξαχθεί η εκλογή Προέδρων Νομαρχιακών Οργανώσεων.

"Στο Ηράκλειο ο τοπικός μηχανισμός βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα  με συνεχείς επαφές και συσκέψεις , προκειμένου η εκλογική διαδικασία να κυλήσει ομαλά ",αναφέρει μεταξύ άλλων στο neakriti.gr ο αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Εφορευτικής Επιτροπής του νομού κ.Γρηγόρης  Ροκαδάκης  και προσθέτει: "Υπάρχει κλίμα συσπειρωμένο κατά τις προσυνεδριακές διαδικασίες οι οποίες και έχουν κατά πολύ απλουστευτεί σε σχέση με άλλες χρονιές. Ο κόσμος ενδιαφέρεται και τα μηνύματα που λαμβάνω είναι  θετικά και ότι θα υπάρξει μεγάλη συμμετοχή."

Μήνυμα ενότητας στέλνουν βουλευτές και τοπικά στελέχη της ΝΔ, με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα και στη διακυβέρνηση της χώρας, όπως φαίνεται από την αξιωματική αντιπολίτευση, όπως χαρακτηριστικά λένε.»Πρέπει να δώσουμε σκληρές μάχες, λένε τοπικά στελέχη από το γαλάζιο στρατόπεδο, ενώ όπως τονίζουν ο μεγάλος αντίπαλος είναι ο λαϊκισμός ακόμα και τώρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Ρεπορτάζ:Βάλια Μπούη -Φωτεινή Μαυροματάκη

Σχόλια