Ειδήσεις

Μαντεψιά για το Κέντρο Υγείας και τα σκασμένα λάστιχα

Σαν πας στον πηγαιμό για τα Ανώγεια και χρειαστεί να μεταφερθείς στο Κέντρο Υγείας θα πρέπει να γνωρίζεις που ακριβώς είναι .Γιατί όταν θα φτάσεις έξω από το κτίριο και προσπαθήσεις να εξακριβώσεις εάν είσαι στο σωστό σημείο , ίσως χρειαστεί να κάνεις μαντεψιά γιατί η ταμπέλα στην είσοδο του κτηρίου δεν βοηθάει και πολύ.

 Τα περισσότερα γράμματα έχουν φύγει και έχει απομείνει μόνο το ΩΓΕΙΩΝ.Βέβαια ενθαρρυντικό το γεγονός ότι δίπλα από την κουτσουρεμένη επιγραφή υπάρχει το σήμα του σταυρού που σε  βοηθάει να καταλάβεις ότι πρόκειται τελικά για Κέντρο Υγείας και όχι ας πούμε για... αστυνομικό τμήμα Ανωγείων.

Επίσης ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ασθενοφόρο τουλάχιστον εξωτερικά.

 Με αδιάσειστο μάρτυρα τα 3 από τα 4 λάστιχα που ήταν σκασμένα.

Ελπίζουμε τη συγκεκριμένη ημέρα να μην προέκυψε κάποιο έκτακτο περιστατικό με ασθενή που θα χρειάζονταν να μεταφερθεί με ασθενοφόρο γιατί μάλλον πως θα έπρεπε να περιμένει λίγο και να δώσει τον απαραίτητο χρόνο στους υπεύθυνους  του Κέντρου για να φουσκώσουν ή να αντικαταστήσουν τα λάστιχα του οχήματος.

Β.Μ

Φωτογραφίες :Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια