default-image

Αιχμές Ντι Μαρία για Μάντσεστερ Γ. και Φαν Χάαλ

Αθλητισμός
Αιχμές Ντι Μαρία για Μάντσεστερ Γ. και Φαν Χάαλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άνχελ Ντι Μαρία δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από τη Μάντσεστερ Γ. και τη συνεργασία του με τον Λουίς Φαν Χάαλ, που δεν ήταν όπως θα περίμενε και ο ίδιος.

Ο Αργεντινός άσος άφησε αιχμές για την συνολική διαχείριση κατά τη θητεία του στους "μπέμπηδες": «Δεν είναι ωραίο να μιλήσουμε για συγκεκριμένα πράγματα, όμως στην περίπτωσή μου, περισσότερο δεν με άφησαν να προσαρμοστώ, παρά ήταν δικό μου το πρόβλημα προσαρμογής. Έφυγα από την ομάδα και ακόμα εκεί δεν έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Έχει αποκλειστεί ήδη από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ βρίσκεται μακριά από το Τσαμπιονς Λιγκ και τον τίτλο στο πρωτάθλημα.

Δεν πιστεύω πως κάναμε κάτι λάθος εγώ και οι συμπαίκτες μου. Κάθε φορά που είχα την ευκαιρία, έκανα το καλύτερο που μπορούσα, αλλά τελικά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενα. Αποφάσισα λοιπόν να φύγω για να κερδίσω πράγματα. Ξεκινούσα σε ένα ματς σε μία θέση και στο αμέσως επόμενο, έπαιζα σε άλλη. Σκόραρα στη μία θέση και ξαφνικά στον επόμενο αγώνα έπρεπε να ξεκινήσω σε άλλη θέση. Νομίζω πως αυτό δεν με βοήθησε εξίσου να προσαρμοστώ. Ο προπονητής αποφασίζει που και πως θα αγωνιστεί ο κάθε παίκτης, όμως θα πρέπει και ο ποδοσφαιριστής να μπορεί να νιώθει άνετα στη θέση για να προσαρμοστεί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News