default-image

Ξαναρχίζει το έργο στην Ανάληψη

Ηράκλειο
Ξαναρχίζει το έργο στην Ανάληψη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με παρήγορα μαντάτα για τους δεινοπαθήσαντες εδώ και τόσο καιρό κατοίκους, αναφορικά με την πολύπαθη ανάπλαση στην πλατεία Ανάληψης του Ηρακλείου, επέστρεψε από την Αθήνα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Αναστασάκης.

Η ροή της χρηματοδότησης με βάση τις διαβεβαιώσεις που έλαβε ο αντιδήμαρχος θα συνεχιστεί άμεσα και έτσι μπορεί να ξαναπιάσει δουλειά ο ανάδοχος, με στόχο οι εργασίες να ολοκληρωθούν στις αρχές ή το αργότερο ως τα μέσα του καλοκαιριού...

Η θετική εξέλιξη, εφόσον βεβαίως οι δεσμεύσεις για επανέναρξη της χρηματοδότησης πάρουν πράγματι "σάρκα και οστά", σημειώθηκε στη συνάντηση που είχε στην Αθήνα ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ηρακλείου με τον προϊστάμενο της αρμόδιας μονάδας της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε. (ΕΕΤΑΑ Α.Ε.), κ. Χαράλαμπο Λάμπρου, καθώς και με τον υπεύθυνο για τα έργα της Κρήτης κ. Φρεσκάκη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Λότζιας, «ο κ. Αναστασάκης έθεσε συνολικά το θέμα των έργων του Ηρακλείου της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. και την κατεπείγουσα ανάγκη συνέχισης της χρηματοδότησής τους. Παράλληλα έγινε διεξοδική συζήτηση για το έργο ανάπλασης της κεντρικής πλατείας της Ανάληψης, που παρουσιάζει τη μεγαλύτερη υστέρηση στην εξέλιξή του. Δόθηκε η διαβεβαίωση από τον ενδιάμεσο φορέα διαχείρισης ΕΕΤΑΑ Α.Ε. ότι πρόκειται να αποκατασταθεί άμεσα η ομαλή χρηματοδότηση των έργων».

Ρεπορτάζ:Μπάμπης Σαββίδης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News