default-image

Μέγας ο θαυμασμός του Γκέραρντ για τον Νίκο Νιόπλια!

Αθλητισμός
Μέγας ο θαυμασμός του Γκέραρντ για τον Νίκο Νιόπλια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιοί ήταν οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που ήταν τα αγαπημένα παιδιά του Ολλανδού στον ΟΦΗ; Οι δύο ήταν γνωστοί, οι άλλοι δύο έκπληξη!

«Ο Νίκος Νιόπλιας ήταν ο καλύτερός μου παίκτης σε όλο το διάστημα που ήμουν στον ΟΦΗ», είπε ο Ευγένιος Γκέραρντ, στη χαλαρή του συζήτηση με τους δημοσιογράφους που τον επισκέφτηκαν στο σπίτι του στην Ελιά. «Μπορεί να επιτύχει το ίδιο καλά και ως προπονητής. Τον πιστεύω πολύ και χαίρομαι που είναι ο προπονητής του ΟΦΗ. Μαζί του ο ΟΦΗ έχει μέλλον».  Το όνομα «Νιόπλιας», μάλιστα, βγήκε πολλές φορές από το στόμα του, σε σημείο θαυμασμού!

Ο Ολλανδός ρωτήθηκε και απάντησε για τους πιο αγαπημένους του παίκτες: «Τσινός και Σαμαράς, σίγουρα οι πιο αγαπημένοι μου, αλλά ήταν και άλλα παιδιά στη συνέχεια, με ξεχωριστή προσωπικότητα, όπως ο Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς και ο Ντάνουτ Λούπου», για τον οποίο ήξερε τι συνέβη στην υγεία του!

Και καλύτερη περίοδος μίστερ; «Το 1988», απάντησε! Αυτή τη φορά τον συναντήσαμε καλύτερο και ακμαίο, να θυμάται κάθε λεπτομέρεια από το κρητικό οδοιπορικό του!

Τον αγαπάμε τον Ευγένιο Γκέραρντ. Μας πρόσφερε πολλά. Δεν το ξεχνάμε και δεν τον ξεχνάμε! Τον επισκεφθήκαμε την περασμένη Τετάρτη στην Ελιά, αυθόρμητα τέσσερις δημοσιογράφοι (Γιώργος Γιαλυτάκης, Στέλιος Μαλτεζάκης, Μανόλης Δανδουλάκης και Κώστας Βασιλάκης) που ζήσαμε μαζί του σημαντικές στιγμές και ο σκοπός ήταν μοναδικός: Να πιούμε μια ρακή στην Υγειά του! Συμπτωματικά ήταν και η επέτειος όταν πριν από 16 χρόνια ανακοίνωνε το κλείσιμο του μεγάλου κύκλου του ως προπονητής του ΟΦΗ!

Θυμηθήκαμε πολλά μαζί του και απολαύσαμε ξανά την θερμή φιλοξενία του! Ο Ολλανδός χάρηκε πολύ και το έδειξε με τον τρόπο του, αφού αισθάνθηκε καλύτερα και μπόρεσε να μιλήσει μαζί μας με πολύ καλή διάθεση. Η μνήμη του ανεξίτηλη! Θυμάται και την παραμικρή λεπτομέρεια σε ότι έχει σχέση με τα χρόνια του στον ΟΦΗ. Μερικά από τα ερωτήματα που του βάλαμε πάνω στην κουβέντα, ήταν και τα παραπάνω, στα οποία απάντησε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News