default-image

Ευνοϊκή ρύθμιση για ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Κρήτη
Ευνοϊκή ρύθμιση για ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς της ΔΕΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησε σήμερα 1η Απριλίου 2016 η εφαρμογή του νέου ιδιαίτερα ευνοϊκού προγράμματος ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ, καθώς και του προγράμματος «ΣΥΝΕΠΕΙΑ» που προβλέπει την επιβράβευση των συνεπών επαγγελματιών και επιχειρήσεων με παροχή έκπτωσης 10% στην αξία του ηλεκτρικού ρεύματος.

1.      Όλοι οι πελάτες, για διάστημα 4 μηνών (01.04.2016 - 31.07.2016) μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σε 36 μηνιαίες δόσεις, χωρίς καμία προκαταβολή.

Στη ρύθμιση αυτή θα έχουν τη δυνατότητα να προσχωρήσουν για το υπόλοιπο της οφειλής τους και εκείνοι οι πελάτες, οι οποίοι έχουν ήδη προβεί σε διακανονισμό των οφειλών τους με βάση το προηγούμενο σύστημα. Η καταβολή της 1ης δόσης θα πραγματοποιείται με την έγκριση του διακανονισμού.

Από το παραπάνω πρόγραμμα εξαιρούνται οι περιπτώσεις πελατών με ρευματοκλοπή, για τους οποίους συνεχίζουν να ισχύουν τα προβλεπόμενα στον ισχύοντα Κανονισμό Διακανονισμών.

Για τις προϋποθέσεις του προγράμματος και την υποβολή της αίτησης ρύθμισης οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να απευθύνονται:

-      Στο Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών, 11770 (Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 - 16:00).

-      Σε οποιοδήποτε Κατάστημα ΔΕΗ

Ειδικά οι επιχειρηματικοί πελάτες (επαγγελματίες και επιχειρήσεις), εφόσον ενταχθούν σε ρύθμιση, εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα επιβράβευσης «ΣΥΝΕΠΕΙΑ», που εγκαινίασε επίσης σήμερα η ΔΕΗ, με το οποίο επιβραβεύει τους συνεπείς επιχειρηματικούς πελάτες παρέχοντας έκπτωση 10% στην αξία προμήθειας ρεύματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News