default-image

Η Ελλάδα πρέπει να στηριχθεί στον Πρωτογενή Τομέα

Κρήτη
Η Ελλάδα πρέπει να στηριχθεί στον Πρωτογενή Τομέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Πρωτογενής Τομέας αποτελεί το βασικό πυλώνας Ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες εποχές, πρέπει να τονωθεί και να υποστηριχθεί από όλους στην Ελλάδα και την ΕΕ» τόνισε σε δηλώσεις του στην Ολλανδία όπου βρίσκεται ο ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε την Ολλανδία με την Επιτροπή Αγροτικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του πραγματοποίησε σειρά σημαντικών συναντήσεων τους υπουργούς Οικονομικών κ. Henk και Γεωργίας κ. Van Dam όπου συζητήθηκαν θέματα διμερούς και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.

Παράλληλα επισκέφθηκε μαζί με τα μέλη της Επιτροπής, Οικογενειακές Φάρμες Γαλακτοκομικές Μονάδες, Ερευνητικά Κέντρα και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο του Wageningen όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την παραγωγική διαδικασία με ρομποτικά συστήματά σε όλα τα στάδια της παραγωγής και της εκμετάλλευσης των προϊόντων.

Μετά το τέλος της επίσκεψής του ο κ. Κεφαλογιάννης με δηλώσεις του στα τοπικά μέσα τόνισε ότι και στην Ελλάδα ο πρωτογενής τομέας, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες εποχές, πρέπει να τονωθεί και να υποστηριχθεί από όλους στην Ελλάδα και την ΕΕ.

.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News