default-image

Η χώρα των Παραμυθιών... διαβάζει παραμύθια

Πολιτισμός
Η χώρα των Παραμυθιών... διαβάζει παραμύθια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 2 Απριλίου, ημέρα γενεθλίων του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου σε όλο τον κόσμο με σκοπό να τονώσει την αγάπη για το διάβασμα και να στρέψει την προσοχή στα παιδικά βιβλία.

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός-Νηπιαγωγείο "Η χώρα των Παραμυθιών" στα πλαίσια εορτασμού αυτής της σημαντικής ημέρας, διοργανώνει ένα πρωινό φιλαναγνωσίας την Κυριακή 3 Απριλίου 2016, στο σταθμό μας, οδός Πηνειού 8 (Χανιώπορτα). 

Η αγαπημένη συγγραφέας Κατερίνα Τζαβάρα θα βρίσκεται μαζί μας για να μας αφηγηθεί το παραμύθι της "Που να απλώσω τόση αγάπη". Στις 10 το πρωί ξεκινούν οι δραστηριότητες για τα προνήπια και τα νήπια και στις 11 το πρωί για τους μαθητές των μικρών και μεσαίων νηπίων. 

Σας ενημερώνουμε ότι εκείνη την ημέρα θα υπάρξει έκθεση των βιβλίων της συγγραφέως προς πώληση από τις εκδόσεις Διάπλους. Επίσης, αν έχετε στη βιβλιοθήκη σας παιδικά βιβλία που τα έχετε διαβάσει και θέλετε να τα δωρίσετε μπορείτε να τα φέρετε μαζί σας με σκοπό να τα δώσουμε στο Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους γονείς και τα παιδιά... για όσους αγαπούν τα παιδικά βιβλία. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News