Ειδήσεις

Παραμένει κλειστός ο δρόμος Καστέλι - Χερσόνησος

Παρά τις αρχικές ανακοινώσεις που ανέφεραν ότι ο δρόμος Καστέλι - Χερσόνησος θα παραμείνει κλειστός μόνο την Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Μαρτίου, η ταλαιπωρία για τους οδηγούς συνεχίζεται.

Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός το διήμερο Τετάρτη 30 και Πέμπτη 31 Μαρτίου αφού συνεχίζονται οι ασφαλτικές εργασίες στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση Υφιστάμενου δρόμου Καστέλι - Χερσόνησος» σύμφωνα με την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης.

Συγκεκριμένα, θα είναι κλειστό το τμήμα της οδού Καστέλι-Χερσόνησος από την είσοδο του Καστελίου έως τη διασταύρωση για Καλό Χωριό, λόγω μη επαρκούς πλάτους της οδού για εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων παράλληλα με τις ασφαλτικές εργασίες.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, η κυκλοφορία των οχημάτων που κατευθύνονται προς Καστέλι θα διεξάγεται μέσω Ποταμιών-Ασκοί-Λύττος-Καστέλι, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων που κατευθύνονται προς Χερσόνησο από Καστέλι θα γίνεται μέσω Λύττος-Ασκοί-Ποταμιές-Χερσόνησος.

Το έργο «Βελτίωση Υφιστάμενου δρόμου Καστέλι - Χερσόνησος» εκτελείται από την Περιφέρεια Κρήτης, με προϋπολογισμό 1 εκ. ευρώ που διασφάλισε η Περιφέρεια Κρήτης μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Σχόλια