default-image

Απατεώνες από συστάσεως νεοελληνικού κράτους

Περίεργα
Απατεώνες από συστάσεως νεοελληνικού κράτους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αλήθεια είναι ότι, όχι μόνο τώρα, αλλά κυρίως σε όλη την εποχή των μνημονίων που διαβιούμε, δηλαδή από το 2010 και μετά, σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τη λήψη νέων μέτρων, με στόχο πάντα την εξασφάλιση περισσότερων χρημάτων από την τσέπη των πολιτών, μεσοπρόθεσμα έχουν επιβεβαιωθεί.

Με αυτό το δεδομένο θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στη νέα διαρροή για εξίσωση της τιμής της βενζίνης με εκείνης του πετρελαίου κίνησης. Εφόσον και αυτό το σενάριο επιβεβαιωθεί, θα πρόκειται για μια ακόμη εξαπάτηση της Πολιτείας απέναντι στους καταναλωτές-πολίτες.

Όπως συνέβη με τα τέλη κυκλοφορίας, όπου οι ιδιοκτήτες οχημάτων με ιδιαίτερα χαμηλούς ρύπους επιβραβεύονταν για την επιλογή τους με μηδενικά τέλη, για να παγιδευτούν στη συνέχεια, όταν οι "εγκέφαλοι" στο υπουργείο Οικονομικών είδαν ότι "η δουλειά έχει ψωμί", έτσι και τώρα δεν αποκλείεται οι ιδιοκτήτες Ι.Χ., που αγόρασαν, ακριβότερα μάλιστα, οχήματα με πετρέλαιο κίνησης, να "καούν" με τη σειρά τους, παγιδευμένοι στην αλλαγή πολιτικής. Γι' αυτό ποτέ δεν πρόκειται να αναπτυχθεί σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ κράτους και πολίτη. Ο ένας θα κλέβει τον άλλο, όπου και όπως μπορεί. Κοινώς απατεώνες από κούνια ή ορθότερα από... συστάσεως του νεοελληνικού κράτους!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News