default-image

Φτιάχνει ο καιρός - Προσοχή στην ομίχλη το βράδυ

Κρήτη
Φτιάχνει ο καιρός - Προσοχή στην ομίχλη το βράδυ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη βόρεια Κρήτη τις πρωινές ώρες και στα δυτικά μετά το απόγευμα περιμένουμε τη Δευτέρα 28 Μαρτίου. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη στα κεντρικά και βόρεια.

Από το μεσημέρι ο καιρός φαίνεται να φτιάχνει σε όλη την Κρήτη με αραιή συννεφιά - ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες, οπότε και εφίσταται η προσοχή των οδηγών. Ανάλογη εικόνα θα επικρατήσει και τις επόμενες ημέρες σε όλη το νησί.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 29/3, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 1 μποφόρ.

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ρέθυμνο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 6 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για την Τρίτη 29 Μαρτίου, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιή συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 9 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Την Τρίτη 29 Μαρτίου, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News