default-image

Σπουδαίος ΠΑΟΚ... δύσκολη σωτηρία

Ποδόσφαιρο
Σπουδαίος ΠΑΟΚ... δύσκολη σωτηρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του έκανε σήμερα ο ΠΑΟΚ, κερδίζοντας με 3-1 τον Ιωνικό στον Κρουσώνα αλλά δυστυχώς για την ομάδα του Μηνά Πίτσου η σωτηρία παραμένει μια πολύ δύσκολη υπόθεση.

Κι αυτό γιατί μετά τις σημερινές νίκες Αστέρα Βάρης και Κηφισιάς, η απόσταση που χωρίζει τον ΠΑΟΚ από το θαύμα της παραμονής, παρέμεινε στα ίδια επίπεδα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και διαμαρτυρύθηκε για ένα πέναλτι εις βάρος του Μανουσάκη σε ανατροπή από τον Παντελίδη. Τελικά με τον Ζανελάρη στο 12' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Στο 32' ο Ιωνικός ισοφάρισε με μακρινό σουτ του Κατσίκια. Οι γηπεδούχοι είχαν μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στην επανάληψη και πήραν ξανά προβάδισμα με ωραίο σουτ του Μανουσάκη στο 53' ενώ στο 64' με κεφαλιά ο Χύζι έγραψε το 3-1 και "καθάρισε" το παιχνίδι. Μάλιστα στο τελευταίο 10λεπτο ο ΠΑΟΚ είχε πο

ΠΑΟΚ: Καλογεράκης, Μποχώνης, Γιαννακάκης, Κανδυλάκης, Λογοθέτης, Σκούφος, Μανουσάκης (75? Μπάμπης), Χύζι, Ζανελάρης (85? Μαραθιανός), Ανωγειανάκης, Πήλιος (90? Τσακάνι)

ΙΩΝΙΚΟΣ:Παλιγγίνης, Παντελίδης, Δημακάκος, Μιχελής (58? Ρόβας), Κυριακίδης, Κρητικός, Σάμιος (72? Νικολέτος), Σιμιτσής, Μπερνιδάκης (82? Καμαρά), Κατσίκιας, Αργυρίου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News