default-image

Ήττα-μαχαιριά για τον Εργοτέλη από τον Έσπερο

Μπάσκετ
Ήττα-μαχαιριά για τον Εργοτέλη από τον Έσπερο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλά χαμένος έφυγε από την Πάτρα ο Εργοτέλης μετά την ήττα με 66-46 από τον Έσπερο στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής.

Πέραν της ήττας οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν και τη διαφορά του πρώτου γύρου κάτι που σημαίνει ότι ο δρόμος της παραμονής γίνεται διπλά δύσκολος καθώς στις έξι αγωνιστικές που απομένουν θα πρέπει να κάνουν υπέρβαση για να σώσουν την παρτίδα.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, πάντως, ως το 30', όμως στην τελευταία περίοδο με σερί 21-6 οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη και «αγκάλιασαν» την παραμονή.

Ο Εργοτέλης αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην επίθεση έχοντας μάλιστα 6/18 βολές και 2/16 τρίποντα! Ως το 30', πάντως διατηρούσε χαμηλά και τους γηπεδούχους, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Γιώργου Μακράκη έχασαν τη συγκέντρωσή τους στην άμυνα και το πλήρωσαν.

Να σημειωθεί ότι στην Κρήτη έμεινε ο Πρόδρομος Τσερκιτσόγλου για πειθαρχικό παράπτωμα, όπως και ο Σκήβας που είναι τραυματίας.

Διαιτητές: Ζακεστίδης, Μηλαπίδης.

Τα δεκάλεπτα: 15-9, 33-28 (ημίχ.), 45-40, 66-46.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Κεσαπίδης): Στυλίδης 2, Φραντζής 12 (2), Γιαλλελής 2, Μαγιτόμπε 5, Ροκανάς 2, Κελεσίδης 6, Τρυφωνόπουλος 1, Αγγελόπουλος 4, Καραβανάς 14, Γκόβας 6 (1), Ψαρόπουλος 11 (2).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μακράκης): Δόσπρας, Κριθινάκης 2, Μαχαιριανάκης 2, Κασάπης, Σακελλαράκης 2, Καρακωνσταντάκης 9, Σκανδαλάκης, Βασιλειάδης 2, Μαρής, Αρναουτάκης, Καραλής 10 (2), Πετράκης 19.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News