Ειδήσεις

Οι νικητές του 3ου Φεστιβάλ Παιδικού Τραγουδιού

Φωνές παιδικές με συναίσθημα και έκφραση… Πλημμύρισαν χθες το κινηματοθέατρο ΑΣΤΟΡΙΑ που φιλοξένησε την τελική φάση του 3ου παιδικού φεστιβάλ τραγουδιού στο δήμο Ηρακλείου. 63 παιδιά έλαβαν μέρος στον τελικό, δίνοντας παρά το τρακ τους με τη χάρη τους και τη ζωντάνια τους μια άλλη διάσταση στη διοργάνωση.

Νικητές και χαμένοι δεν υπήρξαν όπως διευκρίνισε και η υπεύθυνη της διοργάνωσης καθώς μέσα από τη διαδικασία στην οποία έλαβαν μέρος ταλαντούχα παιδιά, δεν ήταν κυρίως κάποια από αυτά να ξεχωρίσουν, αλλά να μοιραστούν όμορφες μελωδικές εμπειρίες, όπως επίσης να συγκεντρωθούν τρόφιμα που θα στηρίξουν το Κέντρο Ειδικών Παιδιών Ο Άγιος Σπυρίδων.

Η διοργάνωση έγινε με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου ενώ χορηγοί επικοινωνίας του φεστιβάλ ήταν η ΚΡΗΤΗ TV, η εφημερίδα ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ, το Ράδιο 9,84 , και το neakriti.gr.

Οι νικητές - ανακοίνωση του Φεστιβάλ:

Ένας κύκλος 3 μουσικών διαδρομών συμπληρώθηκε και αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους γονείς τα παιδιά, τους χορηγούς μας, αλλά και τους αξιόλογους καθηγητές μουσικής που πλαισίωσαν την κριτική επιτροπή αξιολόγησης των παιδιών και φυσικά τους χορηγούς επικοινωνίας μας την ΚΡΗΤΗ TV, το site www.neakriti.gr, την εφημερίδα ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ και το ραδιόφωνο 9.84.

Η εμπιστοσύνη και η στήριξη του κόσμου μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την συνέχιση και καθιέρωση του Φεστιβάλ προκειμένου να έχουμε την δυνατότητα ευαισθητοποίησης της κοινωνίας μας για την αποδοχή του διαφορετικού, αλλά και να δίνουμε την ευκαιρία στην νέα γενιά να εκφραστεί μέσα από το τραγούδι και να αναδεικνύει  το ενδεχόμενο ταλέντο της.! 

Στην κατηγορία 5 -7 ετών προκρίθηκαν όλα τα παιδιά

Μπελενιώτη Χρυσή 5 ετων

Λέκα Ευαγγελινή

Διαλυνά Έλλη

Σοφία Μπελενιώτη

Φαίη Συντιχάκη

Έυα Μπαμπαλιάρος

Παναγιώτης  

Παπουτσή Άννα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 8-11

Σπυρλιδάκη Φαίδρα

Καστρίτση Ουρανία  

Μαρκοδημητράκη Δέσποινα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 12-15

Κατσαμανης Ζαχαρίας

Σφίγγα Κων/να

Γραμματικάκη Ροδάνθη  

Προβιδάκης Δημήτρης    

Κουμπενάκη Κων/να   - Γιασμίν Σκουτέλη

Μπέη Εμμανουέλα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 16-18

Χρυσοπούλου Κατερίνα  

Σφυράκης Νικόλαος  

Kορίνα Σιδηροπούλου  

Μαραγκάκη Μαρία

Τάνταλος Γρηγόρης   

Xνάρη Μαρία  

ΣΥΝΟΛΑ

Πεδιαδιτάκη Μάτια

Μηναδάκη Μεράνθη

Παπαγγελή Νικη

Βεσσελή Βαλέρια

Μπουρλέσσα Διόνη

Ολγα Καστριτση

Γιωργος Φανουράκης

Το βραβείο κοινού το πήρε ο Κατσαμάνης Ζαχαρίας

Επίσης βραβευθήκαν δυο παιδιά για το υποδειγματικό ήθος τους και την ευγένεια τους,

Ο Κωσταντίνος Ροβυθάκης και ο Λέανδρος Καραισκάκης.

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραΐτη

Σχόλια