default-image

Μνημόσυνο στους τάφους των Βενιζέλων

Κρήτη
Μνημόσυνο στους τάφους των Βενιζέλων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην εκδήλωση και στο πολιτικό μνημόσυνο, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 27 Μαρτίου παραβρέθηκαν η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κα. Αθανασία Αναγνωστοπούλου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο επικεφαλής του Ποταμιού κ. Σταύρος Θεοωρακης.

Tην Κυριακή 27 Μαρτίου, στις 11:30 το πρωί, πραγματοποιήθηκε στους Τάφους των Βενιζέλων, στον Προφήτη Ηλία Χανίων το ετήσιο πολιτικό μνημόσυνο των Ελευθερίου και Σοφοκλή Βενιζέλου. Στο μνημόσυνο, που συνδιοργάνωσαν η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων και το Εθνικό Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος». Ομιλητής ήταν ο Μίμης Ανδρουλάκης, Συγγραφέας, πρώην Βουλευτής. Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας ο πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα κ. Κυριάκος Κενεβέζος.

Πριν από το μνημόσυνο τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία. Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσαν ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κκ. Ειρηναίος και οι Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου Ανδρέας, Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος και Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News