Ειδήσεις

Πόλο ΟΦΗ: «Καλύτερος απο πέρσι ο ΟΦΗ», λέει ο Μιράλης

Με αισιοδοξία μίλησε μετά τη σημερινή νίκη του ΟΦΗ στην Α2 πόλο ο προπονητής της ομάδας Τάκης Μιράλης...

«Ο ΟΦΗ έχει καλύτερη ομάδα απο πέρσι και θα καταφέρει να μείνει και φέτος στην Α2 πόλο» ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πανιώνιο, που βρήκε μεγάλο νικητή τον ΟΦΗ με 11-10 στο κολυμβητήριο Ηρακλείου. Οπως ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ «είναι μια πολύ καλή αρχή για μας στο πρωτάθλημα και πιστεύω να συνεχιστεί. Ολα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και πρέπει όλα να τα παλέψουμε όπως κάναμε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, που είναι βέβαια μια ομάδα απο την Α1 με διαφορετικούς στόχους απο εμάς. Είμαστε μια Ερασιτεχνική ομάδα και ο στόχος μας είναι να μείνουμε στην Α2 πόλο. Παράληλα να δουλεύουμε τις ακαδημίες μας και να βγάζουμε παιδιά. Αν καταφέρουμε να μπούμε στην οκτάδα των πλέι-οφ θα είναι μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη για μας. Εχουμε καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και φέτος να μείνουμε στην κατηγορία.

Μπορώ να πω ότι η ομάδα μας φέτος είναι καλύτερη απο πέρσι, όπου επίσης καταφέραμε και μείναμε στην κατηγορία» τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

* Στο στιγμιότυπο ο Τάκης Μιράλης είναι τρίτος από αριστερά. Πρώτος από αριστερά ο έφορος του τμήματος πόλο του ΟΦΗ Μιχάλης Σπαγουλάκης και στη μέση ο άνθρωπος του στίβου Παναγιώτης Αντωνακάκης...

Σχόλια