default-image

Φρ. Κυριακού: Δεν οδηγούσα εγώ, αλλά ο Παντελής

Life
Φρ. Κυριακού: Δεν οδηγούσα εγώ, αλλά ο Παντελής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος στα σενάρια που την ήθελαν να οδηγεί η ίδια το τζιπ και όχι ο Παντελής Παντελίδης, έβαλε η Φρόσω Κυριάκου με δήλωσή της στη Real News, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της.

Η 21χρονη συνοδηγός του γνωστού τραγουδιστή, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τραγικό τροχαίο στις 18 Φερβρουαρίου, ξεκαθαρίζει πως «δεν οδηγούσα εγώ. Οδηγούσε ο Παντελής».

Όπως τονίζεται σε δήλωση «Τα σενάρια που αναπαράγονται καθημερινά αναφορικά με τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, μόνο ανησυχία και προβληματισμό προκαλούν, καθώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η αποσπασματική και μεροληπτική εκτίμηση δήθεν στοιχείων του προανακριτικού υλικού, η άμεση ή έμμεση αναφορά σε "ενδείξεις" και "αποδείξεις" και η αναπαραγωγή εκτιμήσεων, από εξωγενείς της διαδικασίας παράγοντες, δεν συμβάλλουν πουθενά. Καλό θα ήταν, μετά από ένα τόσο σοβαρό τροχαίο ατύχημα, το οποίο είχε ως τραγικό απολογισμό τον θανάσιμο τραυματισμό του Παντελή Παντελίδη και τον τραυματισμό των συνεπιβατών, Φρόσως Κυριακού και Μυρσίνης Αρναούτη, να αναλογιστεί ο καθένας τη σοβαρότητα της κατάστασης και να σταματήσουν οι δημόσιες τοποθετήσεις, με τις οποίες αναπαράγονται αναλήθειες και δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις. Άλλωστε, πλέον των αποδεικτικών στοιχείων, των μαρτύρων και των επιστημονικών δεδομένων και πορισμάτων που θα προκύψουν κατά την πορεία της προανάκρισης, τα διδάγματα της κοινής πείρας, η κοινή λογική, κυρίως δε η μία και μόνη αλήθεια, δεν αφήνουν περιθώριο για οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με το "θέμα" που έχει εσχάτως ανακινηθεί».

Η δήλωση αναφέρεται αρχικά η κατάσταση της υγείας της Φρόσως, η οποία έχει υποστεί ισχυρό μετατραυματικό σοκ: «Σχετικά με το τροχαίο ατύχημα που συνέβη τη 18.2.2016, η συνεπιβάτις του αυτοκινήτου, που οδηγούσε ο γνωστός τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης, Φρόσω Κυριακού, καθώς και η οικογένειά τους, αναφέρουν τα εξής: Η κα Φρόσω Κυριακού παραμένει νοσηλευόμενη στην οικεία της, έχοντας υποστεί σοβαρό σωματικό τραυματισμό και ισχυρότατη μετατραυματική διαταραχή. Ως προς τα σωματικά τραύματα, παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς της και ακολουθεί ειδική αγωγή για τη σταδιακή αποκατάσταση της υγείας της, με σκοπό να επανέλθει, εν καιρώ, στις σπουδές και την εργασία της. Ο χρόνος περάτωσής της εν λόγω αποκατάστασης παραμένει, προς το παρόν, άγνωστος. Επιπροσθέτως, παρακολουθείται από ειδικούς, ψυχολόγο και ψυχίατρο, προκειμένου να καταφέρει να αντιμετωπίσει τον ισχυρότατο ψυχικό κλονισμό, το σοκ και το πένθος, από τα οποία διακατέχεται, συνέπεια του, ως άνω, βίαιου ατυχήματος, με τις γνωστές σε όλους τραγικές συνέπειες».

Πηγή: newsbeast.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News