default-image

Διετής αποκλεισμός στο 7ο ΓΕΛ Ηρακλείου

Ποδόσφαιρο
Διετής αποκλεισμός στο 7ο ΓΕΛ Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με διετή αποκλεισμό από τα σχολικά πρωταθλήματα τιμωρήθηκε το 7ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον ημιτελικό Κρήτης με αντίπαλο το Γενικό Λύκειο Ελ. Βενιζέλου Χανίων.

Την απόφαση για την τιμωρία πήρε η  οργανωτική επιτροπή σχολικών αγώνων Ν. Ηρακλείου, ενώ διετής είναι ο αποκλεισμός και του χανιώτικου σχολείου.

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος διδασκόντων του 7ου Γ.Λ. Ηρακλείου και η Διεύθυνσή του καταδίκασαν τα γεγονότα, επισημαίνουν, ωστόσο, ότι δεν μπορεί αυτό το μεμονωμένο περιστατικό να σβήσει τις επιτυχίες του σχολείου που έχει κατακτήσει πέντε φορές τον πανελλήνιο τίτλο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Με αφορμή το πρόσφατο, ατυχές περιστατικό, της διακοπής του μαθητικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της ανδρικής ομάδας του σχολείου μας και της αντίστοιχης των Χανίων, στο πλαίσιο της τελικής φάσης του παγκρήτιου μαθητικού πρωταθλήματος, ο Σύλλογος διδασκόντων του 7ου Γ.Λ. Ηρακλείου και η Διεύθυνσή του γνωστοποιεί τα ακόλουθα.

Καταδικάζει απερίφραστα κάθε πράξη βίας από οπουδήποτε και αν προέρχεται και τονίζει την προσήλωσή της στις αξίες της ευγενούς άμιλλας, του "ευ αγωνίζεσθαι" και της συνεργασίας μεταξύ των μαθητικών κοινοτήτων και σχολείων.

Επισημαίνει, παράλληλα, πως η σύρραξη που προκλήθηκε στον προαναφερθέντα σχολικό αγώνα αποτελεί τυχαίο, μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αμαυρώσει την αθλητική ιστορία της σχολικής μας κοινότητας. Στα τριάντα ένα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας του σχολείου μας, το 7ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου έχει συμμετάσχει σε αναρίθμητους ποδοσφαιρικούς αγώνες, έχει κατακτήσει πέντε φορές το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και έχει εκπροσωπήσει ισάριθμες φορές επάξια την χώρα μας σε παγκόσμια μαθητικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, χωρίς να δημιουργηθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορά στη συμπεριφορά, εντός και εκτός γηπέδου, των μαθητών - αθλητών μας.

Παρότι θεωρούμε σκληρό τον διετή αποκλεισμό της ανδρικής ποδοσφαιρικής μας ομάδας από τα μαθητικά πρωταθλήματα, δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα την ανωτέρω απόφαση και υποσχόμαστε στη φίλαθλη κοινή γνώμη της πόλης μας να επιστρέψουμε δυνατότεροι.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 7ου Γ. Λ. Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News