default-image

Γιαννόπουλος: Μεγάλο το κίνητρο για τη νίκη

Μπάσκετ
Γιαννόπουλος: Μεγάλο το κίνητρο για τη νίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυριανή (26/3, 17:00) αναμέτρηση της Κηφισιάς με το Ρέθυμνο  Cretan Kings μπορεί να μην κρίνει τίτλο, κρίνει όμως την είσοδο στα πλέι οφ σε μεγάλο βαθμό κάτι που της δίνει μία ξεχωριστή σημαντικότητα.

Η κρητική ομάδα προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ, ενώ αντίθετα η Κηφισιά μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Στην αυριανή αναμέτρηση αναφέρθηκε ο Χάρης Γιαννόπουλος στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο γκαρντ του Ρέθυμνο Cretan Kings επιστρέφει στη δράση καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τονίζει ότι υπάρχει ισχυρό κίνητρο για τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Χάρης Γιαννόπουλος στο blog που διατηρεί:

«Το φετινό πρωτάθλημα εξελίσσεται σε ένα από τα πιο αμφίρροπα των τελευταίων ετών, για τις θέσεις 5-8, οι οποίες οδηγούν στα πλέι οφ, δίνοντας μεγάλο ενδιαφέρον τώρα που φτάνουμε στο φινάλε. Οι μνηστήρες για αυτές τις τέσσερις θέσεις, που δίνουν παράταση στις αγωνιστικές δραστηριότητες, είναι έξι. Οι Κολοσσός Ρόδου, ΠΑΟΚ, Κηφισιά, Απόλλων Πατρών και φυσικά εμείς (Ρέθυμνο Cretan Kings) θα "παλέψουν" μέχρι τέλους για αυτές τις θέσεις. Όμως από την προηγούμενη αγωνιστική πραγματοποιήθηκε μία έκπληξη, με το Λαύριο να φεύγει με τους δύο βαθμούς της νίκης από την Πυλαία και ταυτόχρονα να μπαίνει στον "χάρτη" των υποψήφιων για την οκτάδα.

Είναι πολύ βασικό να παίζεις μεγάλα ματς όσο τελειώνει το πρωτάθλημα διότι μας κρατάει όλους σε εγρήγορση. Εμείς αυτό το Σάββατο παίζουμε με την Κηφισιά κι είναι ένα παιχνίδι που εξασφαλίζει κατά μεγάλο ποσοστό μια θέση στα πλέι οφ για όποιον πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Το κίνητρο μεγάλο όπως άλλωστε κι η αξία μιας νίκης η οποία θα είναι η 2η για εμάς εκτός έδρας. Το "Μελίνα Μερκούρη" και ο κόσμος μας, μας έχει δώσει σχεδόν όλες τις επιτυχίες την φετινή σεζόν αλλά σίγουρα οι εκτός έδρας νίκες σου δίνουν το κάτι παραπάνω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News