default-image

Ανατροπή-σοκ.Δεν αυτοκτόνησε,δολοφονήθηκε η 46χρονη

Κρήτη
Ανατροπή-σοκ.Δεν αυτοκτόνησε,δολοφονήθηκε η 46χρονη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σενάριο… Δέκατης Εντολής αποκάλυψαν οι επίμονες έρευνες της αστυνομίας για τις συνθήκες  θανάτου της 46χρονης 46χρονης Χανιώτισσας που βρέθηκε νεκρή σε μία λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιό της. Στη διάρκεια της νύχτας αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων συνέλαβαν το σύζυγο της ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Όπως φαίνεται παρά το γεγονός ότι ο 49χρονος πρώην Σεκιουριτάς πρόλαβε να διαμορφώσει «σκηνικό» αυτοκτονίας μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί, τα σημάδια πάλης που εντοπίστηκαν  από τη συστηματική έρευνα των αστυνομικών στους χώρους του σπιτιού, άνοιξαν το δρόμο για τη αποκάλυψη.

Στο πλαίσιο της νεκροψίας πάντως, ο ιατροδικαστής κ. Σταμάτης Μπελιβάνης περιορίζεται στη διαπίστωση πως ο θάνατος της άτυχης γυναίκας, οφείλεται σε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι από όπλο, χωρίς να καταλήγει σε συμπέρασμα για την απόσταση βολής είτε αν το τραύμα συνάδει με αυτοπυροβολισμό, εντείνοντας το θρίλερ.

Στη σύλληψη του 49χρονου συνέβαλαν οι αντιφάσεις στις οποίες φαίνεται να υπέπεσε. Αρχικά υποστήριξε πως βρήκε νεκρή τη σύζυγο του επιστρέφοντας στο σπίτι.. Αργότερα ισχυρίστηκε  ότι βρισκόταν στο μπάνιο όταν άκουσε τη σύζυγο του να απειλεί να αυτοκτονήσει, ωστόσο δεν πρόλαβε να τη αποτρέψει.

Αναλυτικότερα όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης:

Από τη συνδυαστική ανάλυση των στοιχείων της αυτοψίας και των λοιπών δεδομένων της έρευνας, που επιμελείται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι ο 49χρονος ενέχεται στην ανθρωποκτονία της συζύγου του, ενώ ο ίδιος επιχείρησε να παρουσιάσει την υπόθεση ως αυτοχειρία.

Από την έρευνα που έγινε στην οικία, όπου διέμενε ο 49χρονος δράστης και η 47χρονη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

4 πιστόλια, και 5 γεμιστήρες,

2 κυνηγετικά όπλα

266 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων,

2 κάλυκες, και σπρέι πιπεριού,

σουγιάς με μήκος λάμας 9 εκ.,

μαχαίρι με μήκος λάμας 11 εκ. και μεταλλική λάμα μήκους 26 εκ.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News