default-image

Διακρίσεις για τους αθλητές ΑμεΑ της Μεγαλονήσου

Σπορ
Διακρίσεις για τους αθλητές ΑμεΑ της Μεγαλονήσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέσσερα χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο ήταν ο απολογισμός των αθλητών ΑμεΑ της Μεγαλονήσου στη 10η επετειακή διεθνής κολυμβητική διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νάουσας το περασμένο Σάββατο 19/3.

Ο Γιώργος Καπελλάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο κάνοντας, ωστόσο, πολύ καλό χρόνο (01:08:09) που του εξασφαλίζει πιθανότατα τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ που διεξάγεται 28 Απριλίου με 5 Μαΐου στην Πορτογαλία.

Από εκεί και πέρα, ο Αντώνης Τσαπατάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο τόσο στα 100μ. πρόσθιο όσο και στα 50μ. πεταλούδα με χρόνο 1:38:84 και 44:35 αντίστοιχα, ενώ πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσε ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης στα 100μ. πεταλούδα με 1:09:50, ενώ φυσικά ήταν πρώτος. Και οι δύο εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και ο Κωνσταντίνος Καραούζας στα 50μ. πρόσθιο με 55:42.

Το σωματείο της Μεγαλονήσου ευχαριστεί το χορηγό του ς, JUNIOR ACADEMY  πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός και ιδιαιτέρως τον διευθυντή του κ. Άρη Μαρκάκη που ακολούθησε την αποστολή του σωματείου στη Νάουσα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News