default-image

Αδελφική σχέση Εργοτέλη και Νέων Δραπετσώνας!

Ποδόσφαιρο
Αδελφική σχέση Εργοτέλη και Νέων Δραπετσώνας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από καρδιάς και μετά από ένα ωραίο δείπνο στου "Σκαλάκια" το βράδυ της Δευτέρας, οι πρόεδροι του Ερασιτέχνη Εργοτέλη Βαγγέλης Γιαννουλάκης, και των Νέων Δραπετσώνας Βασίλης Ταουξής, προχώρησαν στην "αδελφοποίηση" των σωματείων τους, χαράσσοντας και μια σειρά αθλητικών συνεργασιών τις οποίες θα χαρακτηρίζει το φιλότιμο!

Στη φωτογραφία οι δύο πρόεδροι ενώ ανταλλάσουν τις φανέλες των σωματείων τους με τα ονόματά τους τυπωμένα εκατέρωθεν. Όπως τόνισε ο κ. Ταουξής, στο γήπεδο της Δραπετσώνας θα αναρτηθεί πινακίδα με το σύνθημα που έχει εμπνευστεί ο Παύλος Ροδίτης από το «φτάσε όπου δεν μπορείς» του Νίκου Καζαντζάκη.

Προσκάλεσε, μάλιστα, σε δείπνο την αποστολή μπάσκετ του Εργοτέλη σε προσεχή της αποστολή στην Αθήνα!

Το δείπνο  είχε και... λαγό προς τιμήν του ζεύγους Βασίλη Ταουξή και Ειρήνης Μαρούπα, στα πλαίσια της «αδελφοποίησης», και οι Εργοτελίτες οικοδεσπότες, παραδοσιακά Κρητικοί: Βαγγέλης Γιαννουλάκης, Μανόλης Παπαντωνάκης, Γιώργος Κατρινάκης, Παύλος Ροδίτης, Μανόλης Χαρωνίτης και ο πρώην βουλευτής και πολιτευτής τώρα της ΛΑΕ, Μιχάλης Κριτσωτάκης.

Ήταν φυσικό με την παρουσία Κριτσωτάκη και Μαρούπα η συζήτηση να περιστραφεί στο μεγαλύτερο μέρος της στα πολιτικά! Πού να ήξεραν και τι μας ξημέρωνε από τις Βρυξέλλες...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News